Arkistot: Uutiset | BoMentis Coaching House

Blogikirjoitukset avainsanalla: tiimicoaching

Uutiset

Pro Coaching tunnustus 2023 jaetaan Vesa Ristikankaalle

Iloksemme saamme kertoa, että Pro Coaching tunnustus ammattimaisen coachingin pitkäjänteisestä ja systemaattisesta edistämisestä jaetaan vuonna 2023 valmentajallemme Vesa Ristikankaalle.

Uutiset

Suomen ensimmäinen laatupalkittu tiimicoach-koulutus!

Viime viikon lopussa, 7.6.2023 saimme tiedon siitä, että vuoden vaihteessa työstetty akkreditointihakemuksemme Suomen ensimmäisestä EMCC:n tiimicoaching-ohjelmasta, Systemic Team Coach©, on hyväksytty. Antoisan ja monipolvisen prosessin jälkeen EMCC:n laatupalkinto, TCQA eli Team Coaching Quality Award, on hyväksytty Practitioner-tasolla.

Uutiset

BoMentis, Coaching House kansainvälisen tiimicoaching-koulutuksen kouluttajana

Omien suomenkielisten tiimicoach-koulutustemme lisäksi suosittelemme sinulle kansainvälisiä ohjelmia, joissa mukana on myös omia osaajiamme. Yli 10 vuotinen yhteistyö Prof. David Clutterbuckin kanssa tarjoaa mahdollisuuden sinulle osallistua myös englanniksi toteutettaviin ohjelmiin.

Uutiset

Tee valmentavasta johtajuuskulttuurista totta

Lähde kehittämään valmentavaa otetta arjessasi suositun coaching-työkalun, Pilarikortti-pakan® avulla!

Uutiset

Vesa Ristikankaasta Global Team Coaching Instituten Core Faculty-jäsen

BoMentiksen Executive Coach Vesa Ristikangas on ylennetty Global Team Coaching Instituten ydinhenkilöstöön. GTCI:n ydinhenkilöstöön kuuluvat yhteensä 11 coachia ympäri maailmaa. Paljon onnea ylennyksestä Vesa!

Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste