Valmentava tiimin johtaminen -kirjasta 3.painos! | BoMentis Coaching House

Valmentava tiimin johtaminen -kirjasta 3.painos!

Uutiset

Iloksemme saamme kertoa, että valmentajiemme kirjoittamasta Valmentava tiimin johtaminen – Yhdessäohjautuvuus ja systeeminen ajattelu onnistumistekijöinä -kirjasta on julkaistu uusi painos (2024)!

Ihan kuin vasta hetki sitten olisimme juhlistaneet tiimien valmentamisen uuden aikakauden alkua tuoreen kirjamme myötä julkaisutilaisuudessa, mutta niin vaan ulos tulikin jo 3.painos.

Olemme saaneet viime vuosien aikana olla todistamassa tiimien valmentamisen ja coachaamisen merkityksen leviämistä organisaatioihin. On ollut etuoikeus ja hurjan mielenkiintoista olla eturintamassa raivaamassa tietä uudelle.

Valmentava johtaminen ei ole enää vain trendisana, vaan se on muuttunut yhä tärkeämmäksi ja pysyvämmäksi osaksi nykyaikaista johtamiskulttuuria – myös tiimeissä. Olemme erityisen innoissamme kaikista saamistamme palautteista, joiden pohjalta voimme kiitollisina todeta onnistuneemme jalkauttamaan tiimeihin uusia valmentavia tapoja kommunikoida, oppia ja ratkoa haasteita yhdessä.

Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin! Uskomme, että valmentava johtaminen osana tiimien arkea ja johtamista tulee kasvamaan ja kehittymään edelleen. Tehdään yhdessä työelämästä entistä parempaa!

Tilaa oma kappaleesi uusimmasta painoksesta täältä.

Näin voit hyödyntää Valmentava tiimin johtaminen -kirjan oppeja omassa työssäsi:

  • Johtajana: Opi hyödyntämään valmentavaa otetta päivittäisessä tiimin johtamisessa ja inspiroimaan tiimiläisiäsi kohti yhteisiä tavoitteita.
  • Tiiminvetäjänä: Saat konkreettisia työkaluja tiimin toiminnan kehittämiseen ja yhteistyön parantamiseen.
  • HR-ammattilaisena: Ymmärrät, miten valmentava johtaminen vaikuttaa tiimeihin, organisaation kulttuuriin ja työhyvinvointiin.
  • Valmentajana: Syvennät omaa osaamistasi ja saat uusia menetelmiä tiimien valmennustyöhön.

Valmennamme tiimeistä tähtijoukkueita

Teemme valmentavan johtajuuden kulttuurista totta – valmentava ote johtotähtenä!

Uskomme valmentavaan johtajuuteen, joka luo perustan onnistumisen kulttuurille. Valmennamme johtoryhmistä ja muista tiimeistä voittavia tähtijoukkueita, joissa jokainen ihminen voi ylittää itsensä. Osallistavissa valmennuksissamme ihmisiin iskostuu innostuneisuus, joka tuottaa parempaa tulosta, sillä innostuneet ihmiset ovat sitoutuneempia ja saavat aikaan enemmän.

Tutustu valmennuspalveluihimme täällä.

Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste