BoMentis, Coaching House kansainvälisen tiimicoaching-koulutuksen kouluttajana | BoMentis Coaching House

BoMentis, Coaching House kansainvälisen tiimicoaching-koulutuksen kouluttajana

Uutiset

Omien suomenkielisten tiimicoaching-koulutustemme lisäksi suosittelemme sinulle kansainvälisiä ohjelmia, joissa mukana on myös omia osaajiamme. Olemme tehneet yhteistyötä Prof. David Clutterbuckin kanssa jo yli 10 vuoden ajan. Tämän tiiviin ja toimivan yhteistyön seurauksena esittelemme englanninkielisen Nordic Team Coaching Academy tiimicoaching-koulutuksen.

Nordic Team Coaching Academy – paikan päällä järjestettävä tiimicoachingin superkoulutus

Koulutusohjelman pääkouluttaja on Prof. David Clutterbuck ja jokaisessa koulutusmoduulissa  toisena valmentajana toimii Davidin Facultyn jäsen. Suomea Nordic Team Coaching Academy -koulutuksessa edustaa BoMentis, Coaching Housen Vesa Ristikangas. Ruotsin edustajat ovat Peter Englén ja Anders Troedsson Best Teamiltä ja liettualainen kouluttaja on Evija Vascenko Open Mind Managementilta.

Koulutukseen kuuluu lähipäiviä, käytännön tiimicoaching-harjoittelua ja työnohjausta. Lähipäivät pidetään paikan päällä Ruotsissa, Liettuassa ja Suomessa.

Sidosryhmien ja kontekstin ymmärrys

Nordic Team Coaching Academy on intensiivinen, laadukas ja käytännöllinen tiimicoaching-koulutus, jonka painopisteinä ovat osallistujien olemassa olevan tiimicoaching-kokemuksen hyödyntäminen, työkalujen ja lähestymistapojen laajentaminen sekä itseluottamuksen lisääminen haastavissa tiimicoaching-tilanteissa.

Koulutus perustuu Clutterbuckin PERILL-malliin, jossa korostetaan tiimin kontekstin ja sidosryhmien ymmärtämisen tärkeyttä ja tiimin näkemistä osana suurempaa systeemiä. PERILL-ajattelu on suunniteltu auttamaan tiimicoacheja toteuttamaan tiimicoaching-prosesseja kokonaisvaltaisesti, ottaen huomioon tiimien ja organisaatioiden monisyinen ja dynaaminen luonne.

  1. Purpose & Motivation
  2. External processes, systems, and structures
  3. Relationships
  4. Internal processes, systems, and structures
  5. Learning
  6. Leadership

PERILL-mallin taustalla oleva tutkimus tunnisti kuusi tekijää (yllä), joilla on merkittävä joko positiivinen tai negatiivinen vaikutus tiimin yhteiseen suorituskykyyn.

Senior Practitioner -tason sertifiointi

Koulutukseen kuuluu yhteensä neljä moduulia, jotka jakautuvat EMCC:n eri tasoille. Ensimmäinen moduuli vastaa Foundation -tason sertifiointia, toinen Practitioner -tason sertifiointia ja kolmas ja neljäs moduulin yhdessä taas Senior Practitioner -tasoa.

Tietyt kriteerit täytettyään (mm. käytännön tiimicoaching-kokemus) koko 12+ kuukautta kestävän tiimicoaching-koulutuksen hyväksytysti suoritettuaan osallistujalla on vaadittava osaaminen ja mahdollisuus hakea EMCC:n arvostettua Senior Practitioner -tason sertifiointia.

Nordic Team Coaching Academy -koulutuksen voi halutessaan suorittaa myös moduuli kerrallaan. Koko koulutuksen (kaikki neljä moduulia) saa nyt Early Bird-hintaan 10 000€. Ensimmäinen moduuli alkaa jo toukokuussa!

Lue lisää ja hae mukaan

Esite: Nordic Team Coaching Academy

Tutustu englanninkieliseen Pohjoismaiden johtavien tiimicoach-kouluttajien ja David Clutterbuckin yhteistyönä kehittelemään huipputason tiimicoaching-koulutukseen. Kouluttajatiimissä mukana BoMentiksen Vesa Ristikangas!

Lataa esite

Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste