Tommi Rantamäki | BoMentis Coaching House

Tommi Rantamäki

Executive Coach

Me viestimme yhteisössämme jatkuvasti joko tahallisesti tai tahtomattamme. Mitä paremmin tiedostamme miten viestimme toisillemme, sitä varmemmin viestillämme on haluttu vaikutus yhteisöömme. Vuorovaikutus on todellinen taitolaji, jossa pelkkä sujuva puhe ja miellyttävä käytös ei takaa, että sinun viestilläsi on haluttu vaikutus.

Todellinen muutos tarvitsee todellista kohtaamista tekijöiden kesken. Kun vuorovaikutustaidot ja tahtotila kohtaavat syntyy yhteinen toiminnan suunta, joka mahdollistaa uusien ratkaisujen löytymisen ja koko tiimin kollektiivisen innovoinnin. Tulosta syntyy kun hankalatkin prosessit ratkaistaan yhdessä saavutetun flow-tilan voimin. 

Me viestimme yhteisössämme jatkuvasti joko tahallisesti tai tahtomattamme. Mitä paremmin tiedostamme miten viestimme toisillemme, sitä varmemmin viestillämme on haluttu vaikutus yhteisöömme. Vuorovaikutus on todellinen taitolaji, jossa pelkkä sujuva puhe ja miellyttävä käytös ei takaa, että sinun viestilläsi on haluttu vaikutus. Vuorovaikutus on todellista kun kaikki asianosaiset ovat päässeet vaikuttamaan yhteiseen toimintaan ja ovat tulleet kuulluiksi ja nähdyiksi.

Tommi omaa yli kahdenkymmenen vuoden kokemuksen haastavista ja monimutkaisista vuorovaikutustilanteista hyvin erilaisissa työyhteisöissä. Hän on kouluttautunut Teatteritaiteen masteriksi yhdestä Suomen haastavimmasta koulutusohjelmasta, jossa keskiössä ovat ihmisten keskinäinen vuorovaikutus ja miten siihen voi vaikuttaa.

”Meillä kaikilla on työyhteisöissämme rooleja, joiden kautta me toimimme ja jonka suojista me välitämme viestimme. Näissä rooleissa meidän pelikentällämme on mm. statukset, oletukset, epäonnistumisen pelko, sekä vuorovaikutuksen taidot, tai usein pikemminkin niiden puute. Johtaminen on ennen kaikkea kykyä saada aikaan toivottu vaikutus yhteisössä, jossa toimii. Vuorovaikutustaidot ratkaisevat millainen johtaja sinä olet.”

Artikkelit

Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste