Anna-Riikka Kärnä | BoMentis Coaching House

Anna-Riikka Kärnä

Executive Coach

Työelämän keskeisiä tekijöitä ovat oppimisen vahvistaminen sekä yksilöiden ja tiimien hyvinvoinnin ja kestävän suorituskyvyn kehittäminen. Luon yhdessä asiakkaan kanssa turvallisen ja kannustavan ympäristön, jossa voi vapaasti reflektoida, haastaa ja laajentaa ajatteluaan sekä kulkea määrätietoisesti kohti tavoitteitaan. Uskon vahvasti, että oppiminen on parhaimmillaan sosiaalista, ja että tarvitsemme toisia oppiaksemme.

Anna-Riikka pyrkii ymmärtämään yksilöitä ja tiimejä heidän näkökulmastaan käsin. Hänen vahvuuksiaan coachina ovat havainnointikyky, monipuolisuus ja uteliaisuus. Hän nostaa näkymättömän näkyväksi.

Anna-Riikka käyttää vahvaa itsetuntemustaan ja intuitiotaan siten, että asiakkaat saavat uusia ideoita, oivalluksia ja oppeja jalostettavaksi konkreettisiksi toimintamalleiksi. Hänen asiakaspalvelulupauksensa on haastaa asiakkaita, jotta heidän tietoisuus avartuu ja päätöksentekokyky vahvistuu. Anna-Riikka palaa halusta olla rakentamassa hyvää keskinäistä luottamusta, psykologista turvallisuutta, arvostusta, yksilöiden aktiivisuutta sekä selkeitä tavoitteita, jotka takaavat maaperän yhteiselle onnistumiselle.

Yli 10-vuoden kokemus yksilöiden ja tiimien valmentamisesta sekä johtamisesta saa Anna-Riikan esittämään kysymyksiä, jotka pysäyttävät asiakaan ja auttavat tutkailemaan asiaa nykyistä ajattelua laajemmin. Anna-Riikka on toiminut esihenkilöasemassa useammassa tiimissä, myös täysin virtuaalisessa tiimissä. Anna-Riikka on perustanut yrityksen ja toiminut monipuolisesti erilaisissa tehtävissä myyntiprosessien kehittämisestä valmennuksien suunnitteluun ja toteutukseen ja tiimien kehittämiseen.

Koulutukseltaan Anna-Riikka on filosofian maisteri (FM) ja opettaja (AmO). Anna-Riikka on tutkinut mm. kielen merkitystä identiteetin rakentumisessa ja sitä, kuinka rakennamme maailmankuvaamme sanojen ja tarinoiden kautta. Anna-Riikka on sertifioitunut systeemiseksi business coachiksi ja tiimicoachiksi. Työkielenä hän käyttää englantia ja suomea.

Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste