Annukka Sumkin | BoMentis Coaching House

Annukka Sumkin

Executive Coach

Nautin työskentelystä erilaisten tiimien ja yksilöiden kanssa ja minulle on tärkeää olla mukana tukemassa heidän kehittymistään niin tavoitteiden saavuttamisen kuin hyvinvoinnin osalta. Valmentava johtajuus, selkeät yhteiset tavoitteet ja hyvät vuorovaikutustaidot ovat tärkeitä menestyksen tekijöitä työyhteisöissä.

Osaava johtaminen on kriittinen menestyksen tekijä. Valmentava ote johtamisessa ja erilaisissa esihenkilötehtävissä luo edellytykset innostuneen, motivoituneen, hyvinvoivan ja tavoitehakuisen tiimin rakentamiselle ja menestyksekkäälle toiminnalle. Team coaching on erinomainen mahdollisuus luoda, kehittää ja hioa tiimien yhteistä ymmärrystä toiminnan tavoitteista ja parhaista toimintatavoista.

Kun johtamisessa on mukana valmentava ote ja tiimin koko potentiaali hyödynnetään, se näkyy, kuuluu ja tuntuu. Annukka uskoo vahvasti yhteisen tavoitteen ja yhteistyön voimaannuttavaan vaikutukseen. Kun kaikilla on yhteinen käsitys tavoitteesta ja keinoista millä ne voidaan saavuttaa, sitoutuminen niiden saavuttamiseksi yhtenäisenä tiiminä tapahtuu luonnollisesti. Sen näkyvyys myös työilmapiirissä on huomattava. Team coachingilla luodaan esimerkiksi yhteinen ymmärrys toiminnan suunnasta, laadusta ja määrästä.

Luottamus, hyvät vuorovaikutustaidot sekä kyky ja halu ymmärtää erilaisia ihmisiä ja heidän toimintatapojaan ovat avaintekijöitä tiimien toimintakyvyn rakentamisessa ja kehittämisessä kohti huipputasoa. Ihmisten ja toiminnan johtaminen, sekä tiimien ja yksilöiden eteenpäin vieminen on Annukan kestävä intohimo. Annukan kokemus valmentavan johtamisen, liiketoiminnan kehittämisen, myynnin ja markkinoinnin alalla antaa hänelle erinomaiset edellytykset toimia vaativissakin toimintaympäristöissä. Hän on toiminut esihenkilötehtävissä niin Suomessa kuin kansainvälisestikin.

Valmentajana ja coachina Annukalla on kyky ymmärtää nopeasti tilanteiden kokonaiskuva, havaiten myös yksityiskohdat tukevat valmennuksen tavoitteiden saavuttamista. Herättelevät kysymykset, aito halu kuunnella ja erilaisuuden ymmärtäminen on lähtökohta kehitykselle. Työkielinä hän käyttää suomea ja englantia.

Koulutukseltaan Annukka on mm. Systemic Business Coach®, Systemic Team Coach©, ICF-sertifioitu coach (ACC), myynnin ja markkinoinnin digiosaaja, HR-Strategian tuntija sekä fasilitoinnin ammattilainen. Annukka on sertifioitunut mm. käyttämään Coaching Leadership Pulse®© -tiimien arviointityökalua. Annukka on Suomen Coaching yhdistyksen jäsen ja toimin Keravan Yrittäjät Ry:n hallituksessa.

Johdon ja tiimien valmentajana Annukka

  • Kehittää tiimien tuloksellista työskentelyä ja joukkueena toimimista
  • Auttaa esihenkilöitä omaksumaan valmentavan otteen johtamisessa
  • Kannustaa ja positiivisesti haastaa valmennettaviaan kyseenalaistamaan totuttuja tapoja ja arvioimaan toimintatapoja ja asioita asiakaslähtöisesti
  • Rakentaa vuorovaikutustaitoja ja kyvykkyyttä ymmärtää ja kohdata erilaisuutta

Saamani palautteen mukaan olen innostava ja kannustava valmentaja ja coach. Erityisesti olen saanut kiitosta asiakkailtani siitä, että ohjaan asiakkaita kohtaamaan myös vaikeampia asioita positiivisesti. Rakennetaan yhdessä onnistumisia!”

Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste