Kaisa Koskinen | BoMentis Coaching House

Kaisa Koskinen

Executive Coach

Haluan auttaa tiimejä ja yksilöitä lisäämään psykologista turvan tunnetta ja siten työhyvinvointia ja -tyytyväisyyttä. Minulle on tärkeää, että jokainen tiimiläinen kokee tulevansa kuulluksi, nähdyksi sekä arvostetuksi ja uskaltaa olla oma, aito itsensä kaikkine ajatuksineen ja tunteineen. Tällaisessa hermostollisen turvan tilassa myös muutos ja kehittyminen on helpointa ja kantaa pisimmälle.

Kaisalla on yli kymmenen vuoden kokemus isojen konsernien taloushallinnon asiantuntija-, projekti- ja tiiminvetotehtävistä. Lisäksi hänellä on kokemusta johtoryhmä- ja hallitustyöskentelystä. Kaisan vahvuutena on kaupallinen ajattelu yhdistettynä kokonaisvaltaiseen ymmärrykseen ihmisen toiminnasta ja intohimoon auttaa ihmisiä yhdistämällä coachingin ja kognitiivisen terapian menetelmiä.

Koulutukseltaan Kaisa on kauppatieteiden maisteri (KTM), Systemic Team Coach©, Systemic Business Coach®, ratkaisukeskeinen vanhemmuusvalmentaja ja kognitiivinen lyhytterapeuttiopiskelija (valmistuminen 2025). Lisäksi hän on opiskellut psykologiaa sekä kehollisia menetelmiä. Kaisa on sertifioitunut analyysityökalujen käyttäjä (mm. Coaching Leadership Pulse®). Kaisan työkieli on suomi.

Kaisa Koskinen, KTM

  • SOK erilaiset business controller ja team lead -tehtävät 2013-
  • Systemic Business Coach (2/2023)
  • Ratkaisukeskeinen vanhemmuusvalmentaja (1/2024)
  • Systemic Team Coach (1-10/2024)
  • Kognitiivinen lyhytterapeutti (10/2023-9/2025)
Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste