Taitoja tukea kollegoita entistä paremmin | BoMentis Coaching House

Taitoja tukea kollegoita entistä paremmin

Case Optima

Koulutus: Systemic Business Coach®

Kasvoin enemmän sellaiseksi, jota parhaimmillani olen.

Olin jo pitkään etsinyt koulutusta, jossa voisin vahvistaa omaa arvopohjaani ja joka sopisi omille arvoilleni.

Mielestäni ihmisellä on kaikki resurssit, joita hän tarvitsee. Ne pitää vain löytää.

Löydettyäni BoMentis, Coaching Housen Systemic Business Coach® -koulutuksen tiesin löytäneeni sen oikean juuri minulle. Pystyin kasvamaan siinä enemmän sellaiseksi, jota parhaimmillani olen. Koulutus vahvisti minua monella tavalla. Se vahvisti minua organisaatiorooleissa: esimiehenä ja kollegana, sekä ihmisenä: elämänkumppanina ja äitinä.

Uusia ajattelutapoja ja kuuntelutaitoja

Koulutus antoi uusia ajattelutapoja ja paransi suuresti myös itsetuntoa. Koulutuksen myötä opin tukemaan kollegoitani ja uskomaan heihin enemmän sekä esittämään voimallisia kysymyksiä, joiden avulla he itse löysivät parhaimman ratkaisun. Ennen muuta opin kuitenkin KUUNTELEMAAN.

Työkaluja harjoitella vaikuttajantaitoja

Käytännön harjoitusten ansiosta sain toimintani ammattilaisena tukevan perustan ja uskalsin lähteä harjoittelemaan taitojani vaikuttajana.

Kouluttajat ovat mahtavia ja uskomattoman osaavia. Heidän läsnäolo, tuki ja vankkumaton luottamus tarjosi erinomaisen maaperän oppimiselle. Erityiskiitos BoMentis, Coaching Housen kouluttajille!

Suosittelen koulutusta kaikille, jotka kaipaavat työssään vahvoja työkaluja asemasta riippumatta. Samalla saat omaan elämänhallintaasi kullanarvoisia vinkkejä.

Ann-Luise Strengell, Kehityskoordinaattori, Optima

Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste