Carola Lindholm-Gerlin | BoMentis Coaching House

Carola Lindholm-Gerlin

Executive Coach

Rohkeus haasteisiin vastaamisessa sekä realismi muutosten toteuttamisessa ja toiminnan kehittämisessä – siinä jokaisen johtajan ja työyhteisön mahdollisuus ja riski.

Carola Lindholm-Gerlin on tukenut johtajia ja yrityksiä muutoksessa ja kehittämisessä 90-luvun alusta lähtien. Hänen esihenkilöuransa alkoi 80-luvulla Säästöpankkien keskusosakepankissa, joka oli yksi harvoista konkurssin tehneistä pankeista. Tämä pakotti Carolan pohtimaan, miten luottamusta rakennetaan yksilöiden välillä, ryhmissä ja yrityksissä, kun ne ovat kriisissä ja suurissa kasvuhaasteissa. Yli 20 vuoden kokemuksella Carola kutsuu ilolla ja innostuksella yksilöitä, tiimejä ja työyhteisöjä kehittymään.

Carolan työtapa perustuu kokemukselliseen oppimiseen, systeemiteoreettiseen lähestymistapaan, neurotieteisiin sekä ratkaisukeskeisiin menetelmiin. Työkielinä hän käyttää suomea, ruotsia ja englantia.

Koulutukseltaan Carola on kasvatustieteiden maisteri (KM) ja ICF-sertifioitu coach (ACC). Carola on lisäksi sertifioitunut analyysityökalujen käyttäjä (mm. Coaching Leadership Pulse®, Systemic Leadership Pulse©).

Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste