Rohkeus haasteisiin vastaamisessa sekä realismi muutosten toteuttamisessa ja toiminnan kehittämisessä – siinä jokaisen johtajan ja työyhteisön mahdollisuus ja riski.

Carola Lindholm-Gerlin on tukenut johtajia ja yrityksiä muutoksessa ja kehittämisessä 90-luvun alusta lähtien. Hänen esimiesuransa alkoi 80-luvulla Säästöpankkien keskusosakepankissa, joka oli yksi harvoista konkurssin tehneistä pankeista. Tämä pakotti Carolan pohtimaan, miten luottamusta rakennetaan yksilöiden välillä, ryhmissä ja yrityksissä, kun ne ovat kriisissä ja suurissa kasvuhaasteissa. Yli 20 vuoden kokemuksella Carola kutsuu ilolla ja innostuksella yksilöitä, tiimejä ja työyhteisöjä kehittymään.

Carolan työtapa perustuu kokemukselliseen oppimiseen, systeemiteoreettiseen lähestymistapaan, neurotieteisiin sekä ratkaisukeskeisiin menetelmiin. Hän on sertifioitu coach sekä peruskoulutukseltaan kasvatustieteiden maisteri. Lisäksi hän on sertifioitunut käyttämään Coaching Leadership Pulse®,  PeiliTM ja Peili johtajuusarviointiTM -arviointeja.

 

  Carolan CV

 

Carola Lindholm-Gerlin
  carola.lindholm-gerlin@bomentis.fi