Jason Staines | BoMentis Coaching House

Jason Staines

Executive Coach

Oman ajattelun ja tekemisen ymmärtäminen sekä sen tietoinen haastaminen ovat johtamiseni ja valmennustyöni ytimessä.

Jasonin johtamis- ja valmennustyön ytimessä on oman ajattelun ja tekemisen ymmärtäminen ja sen tietoinen haastaminen. Johtajat ovat roolimalleja ja näyttävät koko ajan esimerkkiä omille tiimiläisilleen ja laajemmin koko organisaatiolle.

Jason saa vakuuttavalla otteellaan johtoryhmät ja johtoryhmän jäsenet kehittämään toimintaansa tavoitteellisesti. Hänet tunnetaan energisoivana ja osallistavana valmentajana, joka auttaa tunnistamaan ja hyödyntämään vahvuudet sekä ylittämään esteet, jotka hidastavat tavoitteen mukaista toimintaa. Jason on kokenut muutosjohtaja ja muutosjohtamisen tukija. Hänen toiminnassaan yhdistyvät vankka kokemus liiketoiminnan muutoksista, psykologinen ymmärrys yksilöiden ja ryhmien toiminnasta sekä osaaminen ammattivalmentajana. Jasonilla on laaja kokemus johtamisen kehittämistehtävistä Nokia Oyj:stä ja Microsoft Oyj:stä. Työkielenä hän käyttää englantia.

Koulutukseltaan Jason on kansainvälisten suhteiden kandidaatti (BA Hons) ja ICF-sertifioitu coach (ACC). Jason on lisäksi sertifioitunut analyysityökalujen käyttäjä (mm. Coaching Leadership Pulse®Systemic Leadership Pulse©).

Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste