Tiimicoaching-koulutus, josta saa rahoilleen vastinetta | BoMentis Coaching House

Tiimicoaching-koulutus, josta saa rahoilleen vastinetta

Case Laurea

Koulutus: Tiimicoachingin perusteet©

Työelämän tarpeita vastaava koulutus

Antti Keskitalo työskentelee Laureassa liiketalouden lehtorina painopisteenä johtaminen,  esihenkilötyö ja palvelumuotoilu. Antti ilmoittautui Tiimicoachingin perusteet© virtuaalikoulutukseen koska koki sen sopivan hyvin omiin henkilökohtaisen ammatillisen ja kasvun tarpeisiin.

”Näen, että koulutuksen osaamistavoitteet vastaavat hyvin tämän päivän ja lähitulevaisuuden työelämän tarpeisiin ja koin että nyt oli hyvä aika täydentää osaamista tältä osin.”

Tiimicoaching opinnot syvenivät sparrausparityöskentelyn myötä

Virtuaalikoulutuksessa oppiminen tapahtui yhteisten moduulien lisäksi myös käytännönläheisesti sparrausparin kanssa. Hän koki sparrausparityöskentelyn tuovan syvyyttä ja jäntevyyttä opiskeluun. Erityisesti Anttia miellyttivät koulutuksen sopiva annos teoreettisia viitekehyksiä ja runsas annos käytännön työkaluja, jotka olivat heti vietävissä arkeen ja käytäntöön.

”Rahalle sai todellakin vastinetta. Koulutuksen laajuus ja syvyys yllätti erityisesti.”

Muutos lähtee itsestä

Tuleviin Tiimicoachingin perusteet© -koulutuksiin osallistuville Antti haluaa korostaa oman panoksen merkitystä oppimisprosessissa: ”Haluan painottaa, että koulutuksen tuoma lisäarvo on sitä suurempi, mitä enemmän olet valmis itse sitoutumaan prosessiin ja käyttämään aikaasi opiskeluun. Muutos lähtee tässäkin asiassa itsestäni.

Viitekehyksiä ymmärtämään tiimien toimintaa

”Ennen kaikkea ymmärrykseni tiimien dynamiikasta vahvistui.”

Merkittävimmät hyödyt Tiimicoachingin perusteet© -virtuaalikoulutuksesta liittyivät syventyneeseen tiimin dynamiikan ymmärrykseen. Koulutus tarjosi hänelle viitekehyksiä, jonka kautta jäsentää laadukkaasti arjen toimintaa sekä muutamia hyviä työkaluja, joita hän on voinut saman tien hyödyntää arjen työssä.

Avoin oppimisilmapiiri

Antti antoi erityiskiitokset Tiimicoachingin perusteet© -virtuaalikoulutuksesta Marjo-Riitta Ristikankaalle ja Peter Peitsalolle: ”Teillä on taito kuljettaa oppimisprosessia napakasti eteenpäin huolehtien lämpimästä ja avoimesta oppimisilmapiiristä.” Kiitoksia herui myös hyvälle sparrausparille: ”Kiitos myös sparrausparilleni upeasta sitoutumisesta yhteiseen oppimiseen ja terveiset koko hyvälle ryhmällemme!

Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste