Toimiva virtuaalikoulutus – apuvälineitä omaan coachaukseen tiimien kanssa | BoMentis Coaching House

Toimiva virtuaalikoulutus – apuvälineitä omaan coachaukseen tiimien kanssa

Case Jari Lehtineva, Leanet Oy

Koulutus: Tiimicoachingin perusteet©

Tiimicoaching mukaan tukemaan yksilöcoaching-osaamista

Jari Lehtineva Leanet Oystä tutustui ensimmäisen kerran BoMentis Coaching Housen järjestämiin coach-koulutuksiin jo vuonna 2016. Silloin Lehtineva halusi itselleen ammattimaista yksilöcoaching-osaamista. Hän muistaa koulutuksen yhteydessä käytyä alustavaa keskustelua tiimicoachingista, mutta se oli ollut silloin vielä hyvin pintaraapaisua. Tällä hetkellä, noin viisi vuotta myöhemmin, tiimicoachingista on alettu puhua enemmän ja se myös herätti Lehtinevan tulemaan mukaan Tiimicoachingin perusteet© -virtuaalikoulutukseen.

Kun kuulin nyt järjestettävästä tiimicoachingin perusteet© -virtuaalikoulutuksesta, halusin mukaan verestämään coaching-ajatteluani sekä oppimaan ja pohtimaan coaching-taitojen soveltamista myös tiimien valmennuksessa.”

Toimiva koulutus verkossa

Koulutus toteutettiin virtuaalikoulutuksena ja välissä oli omatoimista työskentelyä itsenäisesti sekä sparrausparin kanssa. Lehtinevalle oli jäänyt erityisesti mieleen se, miten toimivasti koulutus toteutettiin virtuaalisena.

Virtuaalikoulutus toimi todella mainiosti. Koko ryhmä oli hyvin aktiivinen ja saimme hyviä keskusteluja ja keskinäisiä sparrauksia koulutuksen aikana. Varsinkin parin kanssa toteutettu sparraus auttoi omien ajatusten työstämisessä huimasti ja olemmekin jatkaneetkin säännöllistä sparrausta parin kanssa myös koulutuksen jälkeen. Eli parisparraus jatkuu edelleen 😊.”

Konkreettisia työkaluja ja toimintaa tukevia malleja suoraan käyttöön

Tiimicoachingin perusteet© -virtuaalikoulutus tarjoaa tiiviin orientaatiopaketin siitä, mistä tiimicoachingissa on kyse. Koulutuksen tärkeimmäksi anniksi Lehtinevalle oli jäänyt konkreettiset mallit ja työkalut, joita kokonaisuuden aikana käytiin lävitse.

Huolimatta siitä, että koulutus oli aika lyhyt ja tiivis paketti, niin silti saimme paljon toimintaa tukevia malleja ja pohdintoja. Lisäksi koulutuksessa käydyt konkreettiset työkalut toivat suoraan apuvälineitä omaan coachaukseen tiimien kanssa.”

BoMentiksen tunnistettava tapa kouluttaa ilahdutti jälleen

Lehtineva oli tiiviiseen koulutukseen varsin tyytyväinen ja tunnisti myös tiettyä tuttuutta tavassa kouluttaa.

Kiitos taas BoMentis. Tämän koulutuksen vetivät Marjo-Riitta ja itselleni uusi tuttavuus Peter Peitsalo, joka selkeästi myös on päässyt syvälle BoMentiksen tapaan kouluttaa ja ohjata meitä positiivisella coachauksella. Hyvä te!”

 

 

 

Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste