Miksi panostaa johtoryhmän kehittämiseen juuri nyt? | BoMentis Coaching House

Miksi panostaa johtoryhmän kehittämiseen juuri nyt?

Blogit
video

Johtoryhmävalmennuksen hyödyt

Liiketoimintaympäristö muuttuu valtavaa vauhtia. Johtoryhmät kipuilevat monien kysymysten kanssa, kuten mikä on se suunta mihin pitäisi olla menossa juuri nyt, ja mitkä ovat ne muutokset, joihin pitäisi olla reagoimassa?

Ulkopuolinen johtoryhmän kehittämisen kumppani ohjaa yrityksen muutosprosessia ja tuo siihen haastamista sekä lisää struktuuria. Näin johtoryhmä voi keskittyä itse miettimään ja toteuttamaan käytännön asioita. Videolla johdon valmentajamme Hannele Haapio ja Anna Lönnroth kertovat, mitä hyötyä johtoryhmälle on ulkopuolisen kumppanin läsnäolosta, sekä miten me BoMentiksella toteutamme johtoryhmien valmennuksia.

Tutustu johtoryhmävalmennuksiimme.

Varaa aika maksuttomaan johtoryhmän sparraukseen

Mikäli haluat sparrailla tilannettasi, luonnollisesti ensin maksutta niin varaa henkilökohtainen johtoryhmän virtuaalinen sparraus aika oheisesta linkistä. Yhteisen ajan myötä saat mahdollisuuden keskustella johtoryhmävalmentajan kanssa sinua mietityttäviä asioita, liittyen esimerkiksi johtoryhmätyöskentelyyn, etäjohtamisen kehittämiseen, yhteisen tavoitteen kirkastamiseen tai yhteistyön parantamiseen.

Varaa aika
Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste