Kokemuksella ja taidolla esimiesvalmennusta | BoMentis Coaching House

Kokemuksella ja taidolla esimiesvalmennusta

Artikkelit

Tehokasta esimiesvalmennusta

Valmennukset johtoryhmille ja esihenkilöille ovat olennainen osa organisaation menestystä. Taitava esimies luo ilmapiirin, jossa jokainen työntekijä voi kukoistaa ja tuoda parhaansa esiin. BoMentis on johtavien valmennuspalveluiden tarjoaja Suomessa, ja vuosien kokemus ja asiantuntemus tekevät meistä luotettavan kumppanin kehittääksesi organisaatiosi johtamis- ja yhteistyötaitoja.

Perustajamme Marjo-Riitta ja Vesa Ristikangas, ovat intohimoisia johtajuuden kehittäjiä. Ymmärrämme, että jokaisessa yksilössä ja ryhmässä on valtava potentiaali, joka odottaa hyödyntämistään. Siksi haastammekin rohkeasti totuttuja toimintatapoja ja käytämme erilaisia toiminnallisia ja luovia menetelmiä valmennuksissamme.

Yksilöllisyydestä voimaa johtamiseen

Kun valmennuksissa kohtaavat yksilöllinen ainutlaatuisuus ja erilaiset vahvuudet, tapahtuu positiivista muutosta. Tavoitteenamme on luoda valmennustilanne, jossa nämä muutokset saavat alkunsa rennossa ja dynaamisessa ilmapiirissä. Yhdessä reflektoimme ja pohtimme asioita, ja kysymme – sillä se vaikuttaa enemmän kuin valmiit vastaukset.

Haluamme tarjota esimiesvalmennuksia, jotka yhdistävät vahvan teoriapohjan käytännön tekemiseen. Uskomme, että valmennusten tulee olla merkityksellisiä ja vaikuttavia. Siksi käytämme erilaisia menetelmiä, jotka innostavat ja aktivointavat osallistujia. Valmennuksissamme saat käytännön työkaluja, joita voit soveltaa heti omassa esimiestyössäsi.

Parempaa johtajuutta ja yhteistyötä

Organisaation menestykselle on ratkaisevaa, että jokainen esihenkilö osaa johtaa ja luoda motivoivaa työilmapiiriä. Autamme sinua kehittämään johtamistaitojasi ja parantamaan organisaatiosi yhteistyötä. Me uskomme, että parhaat tulokset syntyvät yhteistyössä, jossa jokainen työntekijä on arvostettu ja kuulluksi tuleva.

Tarjoamme räätälöityjä valmennusratkaisuja, jotka vastaavat juuri sinun organisaatiosi tarpeisiin. Palvelumme on suunniteltu siten, että saat juuri sinulle sopivaa tukea ja ohjausta johtamiseen ja yhteistyöhön. Olemme luotettava kumppanisi matkalla kohti parempaa johtajuutta ja menestyvää organisaatiota.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste