Johtoryhmävalmennuksen vaikutus organisaatiokulttuuriin | BoMentis Coaching House

Johtoryhmävalmennuksen vaikutus organisaatiokulttuuriin

Artikkelit

Johtoryhmävalmennuksen vaikutus organisaatiokulttuuriin

Johtoryhmävalmennus on tehokas keino kehittää organisaatiokulttuuria ja parantaa johtoryhmän toimintaa. BoMentis on vuodesta 1999 asti ollut mukana kehittämässä johtamista ja yhteistyötä Suomessa. Uskomme vahvasti siihen, että niin yksilöissä kuin ryhmissäkin on paljon käyttämätöntä potentiaalia, joka odottaa vain hyödyntämistään. Johtoryhmävalmennuksen avulla haastamme rohkeasti totuttuja toimintatapoja ja autamme organisaation johtoryhmää pääsemään tavoitteisiinsa entistä paremmin.

Johtoryhmävalmennuksessa käytämme monipuolisia toiminnallisia ja luovia menetelmiä, jotka auttavat ryhmää löytämään uusia näkökulmia ja ratkaisuja haasteisiinsa. BoMentis-ympäristössä yhdistämme valmennuksen tekemiset vahvaan teoriapohjaan ja kannustamme ryhmää pohtimaan asioita yhdessä. Kysymme mieluummin, kuin tarjoamme valmiita vastauksia, sillä tiedämme, että vuoropuhelu ja yhteinen pohdinta edistävät oppimista ja muutosta enemmän kuin pelkät valmiit vastaukset.

Muutoksen käynnistäminen rennossa ja dynaamisessa ilmapiirissä

Uskomme, että muutos lähtee liikkeelle johtoryhmästä ja sen toimintatavoista. Siksi valmennustilanteemme tarjoavat mahdollisuuden tavoiteltujen muutosten aloittamiseen rennossa ja dynaamisessa ilmapiirissä. BoMentis auttaa johtoryhmää luomaan valmennustilanteen, jossa kaikki pääsevät osallistumaan ja sitoutumaan muutokseen.

Valmennustilanteissa korostamme yksilöllistä ainutlaatuisuutta ja erilaisten vahvuuksien hyödyntämistä. Jokaisen johtoryhmän jäsenen panos on arvokas, ja heidän erilaiset näkökulmansa rikastuttavat ryhmän päätöksentekoa ja toimintaa. BoMentisin avulla johtoryhmä oppii näkemään ja hyödyntämään näitä vahvuuksia entistä paremmin.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste