Systeemisen coachin hyödyt yksilöille ja organisaatioille | BoMentis Coaching House

Systeemisen coachin hyödyt yksilöille ja organisaatioille

Artikkelit

Systeemisen coachin hyödyt yksilöille ja organisaatioille

BoMentis on alan johtava yritys, joka tarjoaa valmennuksia johtoryhmille ja esihenkilöille. Yhtiömme perustajat, Marjo-Riitta ja Vesa Ristikangas, ovat jo vuodesta 1999 asti kehittäneet johtamista ja yhteistyötä Suomessa. Ymmärrämme, että yksilöissä ja ryhmissä on valtava määrä potentiaalia, joka odottaa hyödyntämistään. Siksi tarjoamme systeemisiä valmennuksia, jotka haastavat totuttuja toimintatapoja ja auttavat yksilöitä ja organisaatioita saavuttamaan tavoitteensa.

Huima määrä käyttämätöntä potentiaalia

Jokaisella yksilöllä on omat ainutlaatuiset vahvuutensa ja kykynsä, mutta ne jäävät usein käyttämättä perinteisten johtamismallien ja työskentelytapojen rajoittamana. Systeeminen coachimme auttavat vapauttamaan tämän potentiaalin. Haastamme rohkeasti totuttuja toimintatapoja, jotta yksilöt voivat nähdä uusia näkökulmia ja löytää luovia ratkaisuja haasteisiinsa. Käytämme erilaisia toiminnallisia ja luovia menetelmiä, jotka auttavat yksilöitä ymmärtämään itseään paremmin ja kehittämään omia vahvuuksiaan. Tavoitteenamme on luoda valmennustilanteita, joissa yksilöiden potentiaali saa kukoistaa rennossa ja dynaamisessa ilmapiirissä.

Tehokas yhdistelmä teoriaa ja käytäntöä

BoMentiksen systeemisessä coachauksessa yhdistyvät vahva teoriapohja ja käytännön soveltaminen. Käsittelemme valmennuksissa ajankohtaisia johtamisen ja yhteistyön teemoja, ja autamme yksilöitä ja organisaatioita ymmärtämään näitä teemoja syvällisemmin. Keskustelemme ja pohtimme yhdessä asioiden taustalla vaikuttavia tekijöitä, jotta voimme löytää kestäviä ratkaisuja haasteisiin. Emme anna valmiita vastauksia, vaan autamme yksilöitä löytämään oman näkökulmansa ja ratkaisunsa ongelmiin. Kysymme, koska uskomme, että kysymykset herättävät ajatuksia ja saavat yksilöt ja organisaatiot näkemään asioita uudella tavalla.

BoMentis tarjoaa systeemistä coachausta, joka auttaa yksilöitä ja organisaatioita saavuttamaan täyden potentiaalinsa. Ota yhteyttä meihin ja aloita matka kohti menestystä ja kehitystä!

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste