Systeemisen coachingin vaikutukset organisaation tuottavuuteen | BoMentis Coaching House

Systeemisen coachingin vaikutukset organisaation tuottavuuteen

Artikkelit

Systeemisen coachingin merkitys organisaation tuottavuudelle

BoMentis on Suomessa johtamisen ja yhteistyön kehittämisessä pitkään toiminut yritys, joka tarjoaa valmennuksia johtoryhmille ja esihenkilöille. Yksi tärkeä osa-alue valmennuksissamme on systeeminen coaching, joka voi tuoda merkittäviä vaikutuksia organisaation tuottavuuteen.

Systeeminen coaching on suuntauksena noussut esiin viime vuosina, ja sen teoria pohjautuu ajatukseen siitä, että organisaation jäsenet eivät toimi erillään toisistaan, vaan ovat osa laajempaa systeemiä. Systeemisessä coachingissa keskitytään siis yksilön ja organisaation välisiin vuorovaikutussuhteisiin ja niiden merkitykseen. Tämän lähestymistavan avulla pystymme tukemaan organisaation tuottavuutta ja hyvinvointia.

Systeemisen coachingin hyödyt yksilöille ja ryhmille

Yksilöt ja ryhmät sisältävät valtavan määrän käyttämätöntä potentiaalia, joka odottaa hyödyntämistään. BoMentis tarjoaa valmennuksissaan työkaluja ja menetelmiä, joiden avulla yksilöiden ainutlaatuisuus ja erilaiset vahvuudet pääsevät täysimääräisesti käyttöön.

Valmennuksemme lähtökohtana on haastaa rohkeasti totuttuja toimintatapoja ja kannustaa kokeilemaan uusia lähestymistapoja. Käytämme erilaisia toiminnallisia ja luovia menetelmiä, jotka auttavat osallistujia oppimaan ja kehittymään. Tärkeä osa valmennuksiamme on myös vahva teoriapohja, jota sovellamme käytännön tilanteisiin. Uskomme, että valmiiden vastauksien sijaan keskustelun ja pohtimisen kautta saavutetaan syvällisempiä muutoksia ja kehitystä.

BoMentiksen valmennustilanteet ovat rennon ja dynaamisen ilmapiirin luomia, jolloin osallistujat voivat tuntea olonsa turvalliseksi ja rohkaistua kokeilemaan uusia asioita. Systeemisen coachingin avulla voimme tukea yksilöiden ja ryhmien oppimista sekä tavoiteltujen muutosten käynnistymistä organisaatiossa.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste