Eeva Bamford-Tammi | BoMentis Coaching House

Eeva Bamford-Tammi

Executive Coach

Onnistumisen anatomia on intohimoni; kuinka saavuttaa tavoitteet ja kasvaa matkan varrella tiiminä ja yksilönä. Vahvuuksien tunnistaminen, vuorovaikutustaidot ja psykologinen turvallisuus ovat työni keskiössä.

Tavoitteiden asettaminen, esteiden poistaminen matkan varrella ja sisäisen motivaation löytäminen ovat lähellä Eevan sydäntä. Eeva haastaa katsomaan asioita erilaisista näkökulmista ja miettimään totutusta poikkeavia toimintatapoja. Työyhteisöissä Eeva haluaa edistää valmentavaa johtajuutta sekä tukea muutoksissa ja onnistumisissa.

Eevalla on yli 20 vuoden kokemus yksilöohjauksesta sekä ryhmien ja tiimien kanssa työskentelystä. Eevan tausta on Nokian HR:ssä, jossa hän on tukenut esihenkilöitä työssään ja nähnyt koko työsuhteen elinkaaren. Eeva on toiminut suggestoterapeuttina Suomessa ja kansainvälisillä klinikoilla Shanghaissa ja Bangkokissa. Useissa maissa asuneena diversiteetti on Eevalle sisäsyntyistä.

Eeva on ollut jalkauttamassa työhyvinvointia useissa yrityksissä sekä henkisen että fyysisen hyvinvoinnin näkökulmasta. Viimeisimpänä kokemusta on kertynyt digitaalisen työelämän hyvinvointipalvelun sisällöntuottajana, kääntäjänä ja valmentajana. Eeva on ratkaisukeskeinen ja käytännönläheinen tekijä. Työkielinä hän käyttää suomea ja englantia.

Koulutukseltaan Eeva on markkinoinnin ammattilainen sekä HR-osaaja. Hän on sertifioitu business coach sekä kokenut kouluttaja, valmentaja ja puhuja.

Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste