Millie Ahlskog | BoMentis Coaching House

Millie Ahlskog

Executive Coach

Saan valmennuksissani palautetta aidosta, rohkaisevasta ja syvälle luotaavasta valmennusotteestani sekä kyvystäni luoda kasvua mahdollistava ilmapiiri. Koen merkitykselliseksi mahdollistaa tiimejä ja avainhenkilöitä onnistumaan muutoksessa kohti tavoiteltua suuntaa ja kasvua.

Millie on johtamiseen, muutokseen sekä yksilö- ja tiimityöskentelyyn erikoistunut kokenut Coach ja Mentori. Valmennuksissaan hän hyödyntää yli 15 vuoden kokemustaan esihenkilö-, tiiminvetäjä- ja asiakkuusjohtajarooleistaan. Milliellä on kokemusta toimia Suomen menestyksekkäimmässä kansainvälisessä markkinointitoimistossa.

Henkinen valmennus nuoruusvuosien kilpaurheiluajoilta kylvi intohimon siemenen ihmisen mielen, käyttäytymisen ja potentiaalin jatkuvaan tutkimiseen ja ymmärtämiseen. Millie uskoo, että muuttuva työelämä ja uudenlaiset tarpeet kutsuvat johtajia ja esimiehiä inhimillisyyden ja yhteisen tekemisen äärelle. Inhimillinen menestyminen tapahtuu valjastamalla yksilöiden ja tiimien vahvuudet kestävällä tavalla asiakasarvon tuottamiseen.

Millie toteuttaa valmennuksissaan systeemistä otetta ja ratkaisukeskeistä lähestymistapaa, jossa osallistavuus ja reflektiivisyys ovat vahvasti läsnä – samoin kuin rohkeus haastaa ja keskustella vaikeistakin asioista ja ilmiöistä siten, että ihmiset oikeasti motivoituvat muutokseen. Millien työkielet ovat suomi, ruotsi ja englanti.

Koulutukseltaan Millie on Kauppatieteiden maisteri (KTM), pääaineena palvelumarkkinointi, ICF-sertifioitu coach (ACC), Systemic Team Coach©, Sertifioitu Workforce Transformation -valmentaja ja Psykosynteesi valmentaja (Diplomerad Samtalscoach i Psykosyntes).

Johdon valmentajana Millie

  • uskoo luontaisten vahvuuksien voimaan ja sisäiseen viisauteen
  • haastaa tutkimaan omia ajattelu- ja toimintamalleja
  • toimii ajattelukumppanina ja muutoksen mahdollistajana
  • luo arvostavan ja turvallisen ilmapiirin oppia

Kiitos Millie erinomaisesta valmennuksesta! Huolimatta siitä, että emme tunteneet toisiamme ennen valmennusta, olit aito ja osasit kysymyksilläsi johdatella keskustelua ajatuksia herättävästi. Autoit minua pohtimaan asioita ja käsittelemään jopa sellaisia tunteita, mitä en ehkä olisi tullut ajatelleeksi olevan osa prosessia. Prosessi sai aikaan sen, että sessioiden välillä kävin tietoisesti mielessäni läpi edellisen kerran teemoja  ja jopa alitajuntanikin taisi työskennellä  aiheiden ympärillä.

 

Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste