Johtoryhmävalmennus verkossa: Kokemuksia | BoMentis Coaching House

Johtoryhmävalmennus verkossa: Kokemuksia

Artikkelit

Verkkovalmennuksen edut johtoryhmälle

Tarjoamme johtoryhmille räätälöityjä verkkovalmennuksia, jotka tukevat johtoryhmän yhteistyötä ja kehittymistä. Verkkovalmennus tarjoaa joustavuutta ja mahdollistaa oppimisen missä ja milloin vain, mikä on erityisen arvokasta kiireisille johtajille. Lisäksi, verkkoalustamme mahdollistaa interaktiivisen oppimiskokemuksen, joka on vertaansa vailla.

Verkkovalmennuksen avulla johtoryhmän jäsenet voivat syventää osaamistaan systeemisenä coachina, mikä auttaa heitä ymmärtämään paremmin organisaation dynamiikkaa ja kehittämään tehokkaampia strategioita. Käytännönläheiset harjoitukset ja reaaliaikainen palaute varmistavat, että oppiminen on konkreettista ja välittömästi sovellettavissa työelämään.

Valmennuksen sisältö ja rakenne

Valmennuksemme on suunniteltu tukemaan johtoryhmän kehitystä kokonaisvaltaisesti. Sisältö rakentuu niin, että se käsittelee johtoryhmän työskentelyn keskeisiä osa-alueita, kuten päätöksentekoa, vuorovaikutustaitoja ja muutosjohtamista. Rakenne on suunniteltu edistämään oppimista ja sisältää sekä teoriaosuuksia että käytännön harjoituksia.

Valmennuksen aikana johtoryhmän jäsenet saavat työkaluja ja menetelmiä, jotka auttavat heitä toimimaan tehokkaammin yhdessä. Käytämme esimerkiksi case-harjoituksia, jotka perustuvat todellisiin työelämän tilanteisiin, jolloin oppiminen on relevanttia ja vaikuttavuus maksimaalista.

Osallistujien kokemuksia

Valmennukseemme osallistuneet johtoryhmät kertovat usein, kuinka verkkovalmennus on lisännyt heidän ymmärrystään omasta roolistaan johtoryhmässä ja parantanut ryhmän sisäistä dynamiikkaa. Monet ovat myös iloinneet siitä, kuinka valmennus on tarjonnut uusia näkökulmia ja työkaluja haastaviin tilanteisiin.

Erityisesti systeemisen coachin näkökulman omaksuminen on koettu hyödyllisenä, sillä se auttaa tunnistamaan ja hyödyntämään koko organisaation potentiaalia. Osallistujat ovat myös arvostaneet valmennuksen joustavuutta ja sitä, että se on mahdollistanut oppimisen omassa tahdissa, ilman että se häiritsee liikaa päivittäistä työntekoa. Lue lisää kokemuksia täältä >

Valmennuksen jälkeinen tuki

Valmennuksen päätyttyä emme jätä osallistujia yksin. Tarjoamme jatkuvaa tukea ja resursseja, jotta oppimista voidaan syventää ja varmistaa, että uudet taidot juurtuvat osaksi arkea. Tämä sisältää esimerkiksi jälkikäteiset webinaarit ja mahdollisuuden verkostoitua muiden valmennukseen osallistuneiden johtoryhmien kanssa.

Lisäksi tarjoamme pääsyn valmennusmateriaaleihin myös valmennuksen jälkeen, jotta osallistujat voivat palata oppimiinsa aiheisiin ja syventää ymmärrystään itsenäisesti. Tämä varmistaa, että valmennuksen vaikutukset ovat pitkäkestoisia ja että johtoryhmä voi jatkaa kehittymistään myös valmennuksen päättymisen jälkeen.

 

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste