Alla kanaler för växelverkan var öppna | BoMentis Coaching House

Alla kanaler för växelverkan var öppna

Case FSHKY

Utbildningen: Systemic Business Coach®

En chans att verkligen lära mig något nytt

Systemic Business Coach® -utbildningen fick mig att stanna upp. Under min karriär har jag arbetat mycket med grupper och utbildat vuxna, men de arbetssätt som BoMentis, Coaching Houses utbildare använde var nya för mig och delvis också svåra. Jag fick verkligen jobba, för man var tvungen att engagera sig på djupet.

Utbildarna kunde konsten att skapa en fungerande kontext. Jag upplevde att vi var fullkomligt närvarande. Alla kanaler för växelverkan var öppna.

Tydlig struktur i coachningen

I våra grupparbeten under utbildningen följdes principen att den coachades agenda styr samtalet. Jag fäste mig i synnerhet vid en övning i att frigöra utrymme. Den gick ut på att man tar tag i något som bekymrar en, identifierar den känsla som är förknippad med bekymret och sedan lägger känslan åt sidan.

Det var först under Systemic Business Coach® -utbildningen som jag förstod att också coachningen har en tydlig ram. De grundläggande strukturerna blev tydliga och jag har kunnat använda dem i mitt arbete. Ett exempel är förmågan att vara närvarande: när jag coachar en person finns jag där bara för honom eller henne. Just då finns det ingen annan som behöver mig.

Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste