Coaching on kansalaistaito | BoMentis Coaching House

Coaching on kansalaistaito

Case LähiTapiola

Koulutus: Systemic Business Coach®

Marja Salminen LähiTapiolan HRD director sai Systemic Business Coach® -koulutuksesta apua sekä HR-kehitystyöhön että coachaukseen. Executive Coach ja coach-kouluttaja Marjut keskustelee videolla Marjan kanssa Marjan kokemuksista liittyen Systemic Business Coach® -koulutukseen.

”Ymmärrän koulutuksen myötä itseäni paremmin. Ymmärrän myös, miten voin työssäni osaamisen kehittäjänä hyödyntää coachingia. Sain paljon konkreettisia työvälineitä, joita voin suoraan käyttää työroolissani.

Minulle merkittävä anti koulutuksesta oli ajattelutavan muutos. Oivallukseni on se, että minun ei todellakaan tarvitse lähteä neuvomaan ihmisiä, vaan he löytävät todellakin itse ratkaisut haasteisiinsa. Kuuntelu ja keskustelu ovat niitä asioita, jotka vievät eteenpäin, eikä se, että minä kertoisin, miten asiat kannattaa tehdä.

Lähdin coach-polulle juuri BoMentiksen Systemic Business Coach® -koulutukseen koska systeemisyys kiinnosti minua. Systeemisyyden ymmärtäminen on avannut itselleni hienon maailman.

Aiemmin keskityin paljon yksilöön. Systeemisyyden myötä olen laajentanut omaa ajattelua ja se on auttanut minua aktivoimaan toisia ihmisiä. Ajatteluni on muuttunut myös osaamisen kehittämisen tasolla systeemisyyden myötä, nykyisin pohdin sitä, mitä asiat tarkoittavat organisaatiotasolla.

Koen, että koulutuksen avulla on mahdollista panostaa omaan kehittymiseen ja oman kehittymisen kautta auttaa myös muita kehittymään. Suosittelen koulutusta sinulle, joka olet kiinnostunut ihmisistä ja jos haluat kiinnostua ihmisistä vielä enemmän.

Koen, että ei ole mitään työnkuvaa, jossa ei tarvitsisi coaching-taitoja. Kaikki tarvitsevat coaching-taitoja. Coaching tulisi olla kansalaistaito. Coachingista on hyötyä ammatissa kuin ammatissa.”

3 tapaa haastaa - coachingopas

Lataa opas, jossa on vinkkejä yhden coachingin ydintaidon eli haastamisen saloihin.

Lataa opas

Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste