Coaching - tulevaisuuden työelämätaito! | BoMentis Coaching House

Coaching – tulevaisuuden työelämätaito!

Case Sari Soivio

Koulutus: Systemic Business Coach®

Yrittäjä ja palveluliiketoiminnan kehittämistehtävien asiantuntija Sari Soivio päätti lähteä kouluttautumaan Systemic Business Coachiksi®, koska hän uskoo coachingin olevan tulevaisuuden työkalu organisaatiomuutokseen ja kehitystyöhön.

Asioiden näkyväksi tekeminen helpottaa niiden käsittelemistä

Systeeminäkökulma laajentaa businesscoaching-ajattelua, sillä se ottaa huomioon yksilön lisäksi sen toimintaympäristön, mm. taustaorganisaation sekä tiimin, eri vaikuttavat ilmiöt ja suhteet. Sarin mukaan systeemisten vaikutustekijöiden näkyväksi tekeminen helpottaa niihin tarttumista.

Coaching on tulevaisuuden työelämätaito

Coachingista opitaan paljon tärkeitä työelämätaitoja, jotka liittyvät mm. keskinäisen vuorovaikutuksen laadun parantamiseen, tunneälyyn ja resilienssiin. Coaching pohjautuu valmentavaan otteeseen, joka lisää itseohjautuvuutta. Valmentavan ote tukee Sarin mukaan sitä, että johtamisella vahvistetaan yksilön omaa tekijyyttä ja osaajuutta.

Systemic Business Coach® -koulutuksesta Sari sai paljon työkaluja, mm. liittyen arvoihin, elämän risteys- ja muutoskohtiin, tunteiden säätelyyn sekä rakentavaan keskusteluun.

Koulutusryhmän keskinäinen luottamus oli vertaansa vailla. Koulutuksen vetäjä loi ryhmään lämpimän ilmapiirin, jossa kaikki saivat olla keskeneräisiä.

Saria kiinnostaa coaching erityisesti, koska häntä innostaa uuden oppiminen. Coachingin oppimispolkua voi laajentaa mm. tiimicoachingiin, ja volitioon.

Sari suosittelee koulutusta lämpimästi ihan kaikille!

Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste