Coachingista hyötyä organisaation muutostilanteiden käsittelyyn | BoMentis Coaching House

Coachingista hyötyä organisaation muutostilanteiden käsittelyyn

Case Jollas Instituutti

Koulutus: Systemic Business Coach®

Hyvät perusvalmiudet toimia coachina

Sain Systemic Business Coach® -koulutuksesta hyvän perusymmärryksen ja erinomaiset taidot coachingista ja sen käyttömahdollisuuksista organisaation erilaisiin tarpeisiin.

Henkilökohtaisesti koen saaneeni hyvät perusvalmiudet coachingista: kivijalka on valettu, ja nyt voin alkaa soveltaa oppimaani ja ammentaa kokemuksistani omalle kehittymiselleni coachina. Olen myös saanut uusia ajattelun välineitä ja ymmärrystä siihen, miten yksilöä voidaan tukea osana hänen systeemistä kokonaisuuttaan.

Systeemisyys kiehtoo ja luo uuden ulottuvuuden

Koko systeeminen ajattelutapa on tuntunut erittäin kiehtovalta, ja se on antanut uuden ulottuvuuden yksilön coachingin näkökulmaan. Systemic Business Coach® -koulutus on antanut minulle lisäksi valmiuksia coachingin hyödyntämiseen mm. esimiestyön kehittämisessä ja organisaatioiden erilaisten muutostilanteiden käsittelyssä.

Suosittelen koulutusta henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita coachingin mahdollisuuksista organisaation toiminnan kehittämisessä, ja jotka saavat tyydytystä voidessaan auttaa toisia onnistumaan omien mahdollisuuksiensa tunnistamisessa ja tavoitteidensa saavuttamisessa.

Minna Korja, Kehityskonsultti, Jollas Instituutti 

Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste