Fantastiska utbildarna | BoMentis Coaching House

Fantastiska utbildarna

Case Optima

Utbildningen: Systemic Business Coach®

En utbildning med rätt värderingar

Jag hade länge sökt en utbildning som går i samklang med mina egna värderingar om att människan har de resurser hon behöver och när jag hittade Systemic Business Coach® -utbildningen som BoMentis, Coaching House erbjöd upplevde jag att jag hittat rätt.

Utveckling på många plan

Utbildningen stärkte mig som förman, kollega, livspartner, mamma och som människa. Den banade väg för nya tankesätt och gav självkänslan en stor skjuts framåt. Utbildningen lärde mig att kunna gå bredvid mina medmänniskor och tro på dem – tro på dem och ställa frågor så att de själva hittar de bästa lösningarna. Och framför allt lärde jag mig att LYSSNA.

Praktik med bra handledning är guld värd

Tack vare alla praktiska övningar vi gjorde fick jag snabbt en bas att stå på vilket gav råg i ryggen för att börja träna på egen hand. Utbildarna är fantastiska och otroligt kunniga. Deras närvaro, stöd och orubbliga tilltro till oss gav oss den hjälp vi behövde för att komma igång. Tack!

Jag rekommenderar Systemic Business Coach® -utbildningen åt alla som önskar kraftfulla verktyg  i arbetet, oavsett position, men också på det privata planet finns många guldstjärnor att hämta.

Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste