HR tiiminä yhdessä eteenpäin | BoMentis Coaching House

HR tiiminä yhdessä eteenpäin

Case Tieteen tietotekniikan keskus

CSC –Tieteen tietotekniikan keskuksen HR-tiimi haluaa panostaa oman toimintansa ja keskinäisen yhteistyönsä kehittämiseen. BoMentiksen kanssa toteutettiin tiimicoaching-prosessi, jonka aikana mietittiin yhdessä tavoitetilaa ja ideoitiin miten tavoitteita kohti päästään mahdollisimman hyvin.

Tavoitteet kehittämiselle

Meillä oli kaksi päätarvetta. Kaipasimme HR-substanssiasioihin uusia ideoita ja halusimme parantaa tiimin yhteistyötä sekä kehittää tiimimme toimintatapoja.

Muutokset käytännössä

Muutos oli todella suuri ja tapahtui kaikilla tavoitelluilla alueilla. Arvioisin muutoksen olevan 70-80% alkuperäisestä tasosta. Yhdessä kehittämiemme uusien toimintatapojen lisäksi saimme paljon käytännön työkaluja sekä työhön että keskinäiseen vuorovaikutukseemme.

Näin jälkikäteen ajateltuna on mukava huomata, miten hyvin juuri meidän toiveemme huomioitiin tiimicoaching-prosessissa. BoMentiksen coach kuunteli meitä tarkoin korvin ja ohjasi prosessia tarpeidemme perusteella.

Miksi BoMentis?

Kaikki alkoi, kun olin etsimässä sekä coachia että valmentajaa yritykseni työntekijöille. Yksi tärkeimmistä kriteereistä valmentajaosaamisen lisäksi oli ammattimainen osaaminen HR-substanssista. Lopulta kovan kilpailuttamisen ja keskusteluiden jälkeen, valitsimme BoMentiksen coachiksemme juuri hänen osaamisensa ja taustansa vuoksi.

Yhteistyö BoMentiksen kanssa

Kokemuksemme mukaan BoMentiksen valmentajat selvittävät tarkasti, mitä asiakas haluaa ja missä todellinen muutos halutaan saada aikaan. Oli mukava myös huomata, kuinka rakentava ja iloinen ilmapiiri meillä oli koko valmennuksen aikana, vaikkakin puhuttiin vaikeista alueista. Coach osasi erittäin hyvin rakentaa positiivisuutta työskentelyymme.

BoMentiksen vahvuudet

Substanssin hallinta ja valmentajan taidot ovat BoMentiksen voimavaroja. Valmentavien menetelmien käyttö oli kokemuksemme mukaan erittäin laadukasta. Coachilla oli myös taito sopivalla tavalla haastaa ja saada coachattavat irtautumaan omasta ajattelustaan ja rakentamaan uutta ajattelutapaa. Saimme tiimicoachingissa tehdä monenlaisia harjoituksia, joista opimme paljon.

Tiimicoaching kannattaa

Tiimicoaching oli erittäin positiivinen kokemus. Saimme aikaan tunteen, että ”Onnistuimme yhdessä!” Tiimicoaching oli työskentelytapana hedelmällinen, koska saatoimme keskittyä meille tärkeisiin asioihin ja pääsimme siten meidän tavoitteisiimme. Kiitos vielä kerran!

Henkilöstöjohtaja Jari Rajala, Tieteen tietotekniikan keskus

CSC - Tieteen tietotekniikan keskus

CSC – Tieteen tietotekniikan keskus on opetus- ja kulttuuriministeriön hallinnoima, voittoa tavoittelematon osakeyhtiö, joka tarjoaa korkeakouluille, tutkimuslaitoksille ja yrityksille tietoteknistä tukea ja resursseja: mallinnus-, laskenta- ja tietopalveluja. Tutkijat voivat käyttää Suomen laajinta tieteellisten ohjelmistojen ja tieteen tietokantojen valikoimaa sekä Suomen tehokkaimpia supertietokoneita Funet-tietoliikenneyhteyksien kautta.

Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste