Käytännön työkaluja hankaliin keskusteluihin | BoMentis Coaching House

Käytännön työkaluja hankaliin keskusteluihin

Case Snellmanin Lihanjalostus Oy

Koulutus: Valmentava esimies©

Valitsimme Coaching Housen Valmentava esimies© -koulutuksen, koska halusimme löytää parannettavaa työviihtyvyyteen sekä tiimin yhteispelin toimintaan. Koimme myös, että kaipasimme apua haastavien keskustelujen käymiseen sekä rakentavan palautteen antamiseen.

Tavoitteenamme oli saada vahvistusta omalle esimiestyölle sekä löytää konkreettisia työkaluja asioiden eteenpäin viemiseen:

  • saada vahvistusta jo hieman koutsaavalle suunnallemme, sekä oppia uutta sillä saralla,
  • kokea ehkä joitain ”ahaa”elämyksiä,
  • saada omalle esimiestyölle uutta suuntaa ja vahvistusta keskusteluihin.

Käytännön työkaluja hankaliin keskusteluihin

Koulutuksen aikana saimme monia hyviä vahvistuksia koutsaukseen. Siitä miten tiimit toimivat ja miten saada tiimit mukaan myös muutokseen. Yhteiset keskustelut olivat antoisia ja saimme paljon työkaluja käytännön esimiestyöhön ja hankaliinkin keskusteluihin. Lisäksi meillä oli hyvin positiivinen sekä avoin ilmapiiri.

Me koimme pelkästään positiiviseksi ja erittäin hyödylliseksi sen, että meitä osallistui 3 samasta organisaatiosta. Keskinäiset sparrauksemme onnistuvat nyt helposti jatkossakin ja toisiltamme on helppo kysyä neuvoa, sekä jakaa ajatuksia koutsaavasta toiminnasta. Saadaan myös enemmän yhtenäistä mallia ja tapakulttuuria toimia yhdessä.

Tunteiden tunnistaminen auttaa haastavissa tilanteissa

Koemme olevamme koulutuksen jälkeen paljon valmiimpia, sekä ottamaan vastaan että antamaan kehittävää palautetta. Opimme myös tunnistamaan tunteiden tuomaa epävarmuutta haastavissa tilanteissa. On helppoa jatkaa valitulla tiellä, kun tietää että muillekkaan tämä ei ole ainakaan aluksi ollut helppoa. Sparraukset kehittävät kaikkia.

Oppia esimiestehtävään

Paras tähän mennessä saatu tuki ja oppi nimenomaan esimiestehtävään. Marjutin ote koulutukseen aivan loistavaa, kiitos siitä. Aina oli mukava lähteä junalla kohti Espoota ja uutta mielenkiintoista päivää.

Miro, Toni ja Toni

Snellmanin Lihanjalostus Oy

on pietarsaarelainen perheyritys, joka on valmistanut korkealaatuisia liha-ja leikkeletuotteita jo 60 vuotta. Toimintaan kuuluvat hankinta, teurastus, lihan paloittelu ja jalostus sekä erilaisten lihavalmisteiden valmistus. Leikkele- ja maksatuotteet sekä kuluttajapakattu liha ovat Herra Snellmanin vahvuuksia. Herra Snellman on nähnyt kulutustrendien menevän ja tulevan 60-vuotisen toimintansa aikana, mutta laadusta hän aikoo pitää aina tiukasti kiinni.

Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste