Lisää ymmärrystä tiimien toiminnasta ja kulttuurista | BoMentis Coaching House

Lisää ymmärrystä tiimien toiminnasta ja kulttuurista

Kirja-arvostelu

Valmentava tiimin johtaminen

Valmentava tiimin johtaminen -kirja on kattava ja konkreettinen kuvaus tiiminvetäjän tehtävistä ja arjen haasteista. Kirja sopii hyvin uusien tiiminvetäjien perehdytykseen, mutta myös kokeneemmat tiiminvetäjät löytävät kirjasta uusia tulokulmia ja konkreettisia työkaluja, joiden avulla juoksua vielä pystyy parantamaan.

 

Kirja nostaa myös esiin hyödyllisiä näkökulmia tiimin jäsenten osalta ja uskon, että myös ei-esihenkilö -asemassa oleville henkilöille, kirja voi lisätä ymmärrystä tiimin toiminnasta, kulttuurista sekä keskinäisestä dynamiikasta.

 

Erityiskiitos selkeästä ja helppolukuisesta tekstistä sekä käytännönläheisestä lähestymistavasta mm. harjoitusten ja esimerkkien muodossa.”

– Carl Pettersson, toimitusjohtaja, Työeläkeyhtiö Elo

 

Tutustu Valmentava tiimin johtaminen -kirjaan

Kirjanäyte: Valmentava tiimin johtaminen

Valmentava tiimien johtamisen taito on tämän päivän organisaation menestystekijä. Valmentava johtamiskulttuuri toteutuu, kun johtamisvastuulliset oivaltavat valmentavaan ajatteluun liittyvän ajattelutavan muutoksen sekä tarpeen jatkuvalle kasvulle ja kehittymiselle. Yksilökeskeisen johtamiskulttuurin tavat eivät enää yksistään riitä, vaan tarvitaan tietotaitoa siitä, miten tiimiä johdetaan.

Lataa näyte

Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste