Managing Director Jan Backman, Fluid-Bag Ltd | BoMentis Coaching House

Managing Director Jan Backman, Fluid-Bag Ltd

Fluid-Bag Ltd

Agilt ledarskap med självgående team som mål

Vi hade funderat på agilt ledarskap med självgående team en tid som fortsättning på Lean utbildningen som arrangerats åt personal. Den här coachningsutbildningen valdes då Carola Lindholm-Gerlin kom in och presenterade arrangemanget och jag själv kom med för att ”testa” utbildningen. Jag visste redan vad coachning innebär då jag under en tid haft en personlig coach. Förväntningarna gick ut på att få verktyg och att förstå de mekanismer som coachningen berör.

Utbildningen var mycket praktisk med många övningar parvis och i grupp och det är närmast det som skiljer sig från andra ledarskapsutbildningar jag varit på. Den största nyttan var att praktiskt lära sig coaching som jag hoppas att ska leda oss till bättre ledarskap. Coachens andel i detta var viktig, men även de andra kursdeltagarna lyfte utbildningen. Efter utbildningen har jag strävat till att hålla coachande samtal med mina medarbetare och tycker mig bli bättre på det vart efter.

Hälsningar till BoMentis, Coaching House:
”Tack för att ett av evenemangen kunde ordnas i Österbotten. Jag tror att det finns intresse här för kurser lokalt på svenska.”

Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste