Personalchef Lena Holmberg, AB Snellman Oy | BoMentis Coaching House

Personalchef Lena Holmberg, AB Snellman Oy

AB Snellman Oy

Varför deltog du i kursen? Vilka förväntningar hade du?

I mitt jobb inom HR ingår rätt ofta samtal med både förmän och anställda. Jag ville bli bättre på att föra dessa samtal, få nya perspektiv och ny förståelse för vad som sker i dem och  vad som påverkar dem. Jag ville också få fungerande verktyg för att kunna utveckla samtalen till att bli mer dynamiska och leda framåt. En tanke för mig var också att se om coaching kunde bli något mer för mig i framtiden än vad det är inom nuvarande arbetsramar.

Vad tar du med dig från coaching kursen? Vad lärde du dig?

En fördjupad medvetenhet om vad det innebär att allt som sker är en del av ett system, där en förändring i en del påverkar helheten. En ödmjukhet inför vad coaching kan betyda för en annan människa och samtidigt en fascination över Coaching är en konst som skall göras med hjärtat men läras via erfarenhet.

Vad var det mest värdefulla för dig?

Att få användbara verktyg och grepp om coaching som helhet och process. Alla de goda diskussionerna som fördes med utbildare och deltagare i en atmosfär av öppenhet och förtroende.

Vad har du nytta av?

De nya insikterna, övningarna som ibland kändes motiga att genomföra men som var ack så nödvändiga, och verktygen som övades in under utbildningen.

Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste