Rohkeutta hyödyntää valmentavaa otetta arjessa | BoMentis Coaching House

Rohkeutta hyödyntää valmentavaa otetta arjessa

Case Plan International

Koulutus: Businesscoachingin perustaidot©

Rohkeutta arkeen

Businesscoachingin perustaidot© -koulutus oli tosi hyvä kokemus. Coaching oli käsitteenä minulle jossain määrin tuttu ennestään, ja osallistumiseni vahvisti uskoa omaan coaching-osaamiseeni. Sain ennenkaikkea rohkeutta hyödyntää valmentavaa otetta omaan arkeeni. Lisäksi sain ohjelman kautta välineitä kehittää koko talomme esimiestyötä, joka on keskeisellä sijalla omassa HR työssäni. Koulutuksen jälkeen minulla on nyt tuoreita välineitä suunnata omien esimiestemme toimintaa entistä valmentavammaksi.

Uskallusta antaa mennä ja luottaa prosessiin

Kaikkein keskeisintä minulle oli lopulta oivallus siitä, että minulla ei tarvitse olla vastauksia eikä minun tarvitse aina tietää! Vaikka puhutaan monessa yhteydessä, että ryhmässä on viisautta, mutta arjessa elää kuitenkin vahvasti ajatus siitä, että asiantuntijalla on aina oikeat vastaukset esitettyihin kysymyksiin. Ymmärsin koulutuksen aikana sen, että kyse on lopulta yksilön rohkeudesta antaa vaan mennä ja olla tietämättä – luottaa prosessiin ja siihen, että yhteys toiseen kantaa!

Sopii sekä esimiehille että HR:lle

Kyllä – suosittelen ehdottomasti koulutusta kenelle tahansa esimiesroolissa toimivalle ja ehdottomasti myös HR:lle tai kehittämistehtäviä tekevälle. Kysymisosaamisen vahvistuminen sekä omaan tietämättömyyteensä heittäytyminen oli loistavaa.

Heidi Räsänen, HR-johtaja, Plan International

Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste