Substanssiosaaminen epäolennaista | BoMentis Coaching House

Substanssiosaaminen epäolennaista

Case Moimilo Oy

Koulutus: Systemic Business Coach®

Kohtaamiseen laatua

Työssäni kohtaan ihmisiä kahdestaan ja kasvokkain. Tietämättä tarkemmin arvelin, että tämä koulutus antaisi uusia eväitä näihin kohtaamisiin. Systemic Business Coach@ -koulutuksesta olenkin saanut uusia näkökulmia, kuinka palvella yksittäisiä ihmisiä heidän pyrkimyksissään tavoitella jotakin (työ)elämässään. Aktiivisen kuuntelun, keskittyneen läsnäolon ja voimallisten kysymysten ymmärtäminen ja harjoittelu ovat olleet erittäin arvokasta antia.

Systeemisyys-ymmärryksen voima

Systeemisyyden merkityksen ymmärtäminen niin organisaation kuin yksilön käyttäytymisen kannalta on ollut minulle avartavaa. Lisäksi käsitteiden selkeyttäminen on ollut tärkeää. Coachina ymmärrän nyt, että omilla näkemyksillä ja substanssiosaamisella ei ole merkitystä.

Vaikuttava koulutus

Koulutus on ollut erittäin antoisa, joka on perustunut asiansa osaavien kouluttajien ammattitaitoon, runsaisiin käytännön harjoitteisiin ja niistä saatuihin suoriin palautteisiin. Olenkin hyödyntänyt joitakin harjoitteita ja saamiani työkaluja vetämilläni muilla kursseilla ja aloittanut oman coaching-osaamisen syventämisen omien asiakkaitteni kanssa.

Koulutus sopii henkilöille, joita kiinnostaa toisten ajattelun avittaminen eli lukkiutuneiden ja valesolmujen avaaminen organisaatio- ja privaattikäyttäytymisessä.

Mikko Loikkanen, ekonomi, Moimilo Oy

Tutustu Systemic Business Coach® -koulukseen täältä!

Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste