Systeemisyyden merkitys kristallisoitui | BoMentis Coaching House

Systeemisyyden merkitys kristallisoitui

Case Salla Ibrahim

Koulutus: Systemic Business Coach®

Yrittäjä ja psykologi Salla Ibrahim (Reinikainen) kiinnostui valmentavasta työotteesta ja kaipasi sekä työkaluja että erityyppistä näkökulmaa psykologian ympärille. Niinpä hän päätyi Systemic Business Coach® -koulutukseen oppimaan coachingia.

Videolla Salla Ibrahim (Reinikainen) kertoo omista koulutuskokemuksestaan ja siitä, miten systeemisyysnäkökulma toi todellista lisäarvoa perinteiseen ”kehity yksilönä” näkökulmaan.

Systeemisyys arvokas lisä 

Koulutuksesta jäi Sallalle erityisesti mieleen systeemisyys, sillä käsite oli hänelle koulutuksen aluksi uusi. Systeemisen ajattelun tapa ottaa huomioon yksilön ympäristö ja mahdolliset vaikuttavat tekijät toivat Sallalle arvokkaan lisän omaan psykologiseen osaamiseen. 

Luottamus koulutusporukan kesken & käytännön hyödyt

Teorian ja uuden tiedon lisäksi Sallalle erityisen merkityksellistä Systemic Business Coach® -koulutuksessa oli mahtava koulutusporukka.

Luottamus, joka ryhmässä luotiin oli ainutlaatuista.”

Loistavasta koulutusryhmästä jäi käteen myös verkosto, jonka kanssa sparrailla.

Koulutus tarjosi Sallalle käytännön hyötyjä, muun muassa varmuutta omaan tekemiseen, struktuuria sekä käytännön työkaluja, joita hän aktiivisesti käyttää asiakkaittensa kanssa.

Salla suosittelee koulutusta heille, jotka haluavat kehittää omia valmennustaitojaan.

Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste