Valmentava esimies© -koulutuksesta käytännönläheiset vinkit omien kehitysalueiden parantamiseen | BoMentis Coaching House

Valmentava esimies© -koulutuksesta käytännönläheiset vinkit omien kehitysalueiden parantamiseen

Case AbbVie Oy

Koulutus: Valmentava esimies©

Sari Pöllänen, AbbVien Customer Relations Specialist, osallistui BoMentis, Coaching Housen Valmentava esimies© -koulutukseen. Koulutus vahvisti hänen omaa tapansa olla ja toimia sekä samalla antoi uutta ajateltavaa omien osaamisalueiden kehittämiseen.

Valmentava esimies© -koulutuksen aikana omat kehitysalueeni tulivat selkeästi omaan tietoisuuteeni ja sain hyvät käytännönläheiset vinkit niiden parantamiseksi.

Itsensä haastamista

Sarille jäi erityisesti mieleen se, että omaa toimintaa kannattaa pohtia syvällisesti ja haastaa itseään sekä oivaltaa uusia asioita ja tapoja tehdä asioita eri tavalla.

Coaching-tilanteessa on tärkeää antaa toiselle henkilölle aikaa oivaltaa itse, olla läsnä, kuunnella ja haastaa toista henkilöä kehittymään omassa päivittäisessä työssään.

Sari kertoo, että Valmentava esimies© -koulutus vahvisti olemassa olevia coachingtaitoja ja siksi hän voi lämpimästi suositella koulutusta muillekin.

Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste