Chambercast-podcast: Valmentava mentorointi 2.0, Vesa ja Marjo-Riitta Ristikangas ja Marjut Alatalo | BoMentis Coaching House

Chambercast-podcast: Valmentava mentorointi 2.0, Vesa ja Marjo-Riitta Ristikangas ja Marjut Alatalo

Blogit
Chambercast · Valmentava Mentorointi 2.0, Vesa ja Marjo-Riitta Ristikangas ja Marjut Alatalo

Tässä Kauppakamarin Chambercastin jaksossa vieraina BoMentiksen Vesa Ristikangas, Marjo-Riitta Ristikangas ja Marjut Alatalo! Jakson teemana on Valmentava mentorointi (2020, Kauppakamari).

Valmentava mentorointi – opas tehokkaaseen vuorovaikutukseen -kirja avaa ovet parempaan vuorovaikutukseen, reflektointiin ja tunnetyöhön, jollaisia tarvitaan silloin, kun valmennetaan ja mentoroidaan muita.

Kirjailijat puhuvat yhdessä kauppakamarin tuottaja Taina Parviaisen kanssa kirjansa kirjoittamisesta, sen uudistamisesta sekä lukijoiden antamasta palautteesta, jonka myötä nämä kokeneet valmentavan mentoroinnin konkarit sanovat oppivansa yhä uudelleen uusia ja mielenkiintoisia asioita.

Valmentava mentorointi -kirja tarjoaa runsaasti erilaisia työkaluja, joilla voidaan avata monenlaisia työelämän vuorovaikutuksellisia solmukohtia. Keskustelussa käydään läpi myös kirjan hyötyjä, ammattimentorien kohtaamia haasteita ja valmentavan mentoroinnin merkitystä tulevaisuudessa, kun maailma muuttuu ja meidän pitää kuitenkin jatkaa kehittymispolulla niin yksilöinä kuin ryhmässä.

Kirjanäyte: Valmentava mentorointi

Kirjan käytännön esimerkkien ja vinkkien avulla on mahdollista rakentaa molempia osapuolia hyödyttävä luottamuksellinen yhteistyösuhde, jossa molemmat oppivat toinen toisiltaan.

Lataa näyte

Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste