Esihenkilövalmennuksen vaikuttavuus käytännön harjoittelulla | BoMentis Coaching House

Esihenkilövalmennuksen vaikuttavuus käytännön harjoittelulla

Blogit

Esihenkilövalmennuksen merkitys käytännön harjoittelun kautta

Valmennus on tärkeä työkalu esihenkilöiden kehittämisessä ja menestyksen saavuttamisessa. BoMentis tarjoaa valmennuksia johtoryhmille ja esihenkilöille, jotka auttavat näitä kehittämään omaa osaamistaan ja saavuttamaan parempia tuloksia. Valmennusten keskiössä on käytännön harjoittelu, joka tuo esiin yksilöiden vahvuudet ja auttaa heitä soveltamaan oppimiaan taitoja käytännön tilanteissa.

Valmennuksen avulla esihenkilöt pääsevät haastamaan totuttuja toimintatapoja ja kehittämään uusia lähestymistapoja esimiestyöhön. BoMentiksen valmennuksissa käytetään erilaisia toiminnallisia ja luovia menetelmiä, jotka auttavat osallistujia syventämään oppimistaan. Lisäksi valmennuksissa keskitytään yhdistämään harjoittelun perustan teoriapohjaan ja asioiden yhteiseen pohtimiseen, reflektointiin. Kysymme näissä valmennuksissa, koska se vaikuttaa enemmän kuin valmiit vastaukset, ja kannustamme osallistujia aktiivisesti pohtimaan omia toimintatapojaan.

Tuloksekkaan valmennuksen edellytykset

Valmennuksen vaikuttavuus edellyttää luomme valmennustilanteen, jossa tavoiteltavat muutokset saavat alkunsa ja tapahtuvat rennossa ja dynaamisessa ilmapiirissä. BoMentiksen valmennukset tarjoavat osallistujille mahdollisuuden kehittää johtajuustaitojaan ja vahvistaa omaa ammattiosaamistaan. Valmennuksemme perustuvat kahden vuosikymmenen kokemukseen johtamisen ja yhteistyön kehittämisestä Suomessa. Marjo-Riitta ja Vesa Ristikangas perustivat yrityksen vuonna 1999 ja ovat siitä lähtien kehittäneet valmennuskonsepteja, jotka auttavat organisaatioita menestymään.

BoMentiksen valmennukset tuovat esiin yksilöiden ainutlaatuisuuden ja erilaiset vahvuudet. Uskomme, että jokaisella henkilöllä on huima määrä käyttämätöntä potentiaalia, joka odottaa hyödyntämistään. Valmennuksissa kannustamme osallistujia tunnistamaan omat vahvuutensa ja kehittämään niitä entisestään. Esihenkilövalmennuksessa painotamme erityisesti käytännön harjoittelua, joka auttaa osallistujia soveltamaan oppimiaan taitoja reaalimaailman tilanteissa. Tämä mahdollistaa oppimisen syventämisen ja tuloksellisen kehittymisen organisaatiossa.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste