Toivotamme joulurauhaa kaikille ja antamisen riemua! | BoMentis Coaching House

Toivotamme joulurauhaa kaikille ja antamisen riemua!

Blogit

Ihana joulu on täällä taas! Yhteisöllinen hetki. Toisten muistamisen hetki. Yhdessä olemista ja läsnäoloa, vaikka virtuaalisestikin.

Vuosi on hujahtanut, ja yhtäkkiä onkin edessä taas ihana ansaittu rauhoittumisen hetki joulun viettoon.

Vuosi 2021 on ollut työntäyteinen muutoksen vuosi

Meillä BoMentiksessa vuosi 2021 on ollut uuden oppimisen ja kehittämisen aikaa. Maailman tilanne on vaikuttanut myös meidän toimintaamme, jossa olemme sopeutuneet uudenlaiseen, hyvin nopeatempoiseen ja välillä hetkessä elämisen arkeen.

Silti kaikista tärkeintä on muutoksenkin keskellä pysähtyä hetkeen. Mitä olemme saavuttaneet? Missä olemme onnistuneet? Mitä opimme menneestä tulevaan toimintaan ja miten suunnittelemme tulevaa rakenteellisesti, että voimme sopeutua yllättäviin muutoksiin. Uskomme ihmisyyteen, jossa halutaan hyvää. Ihminen haluaa tehdä oikeita ja merkityksellisiä tekoja, jotka tuottavat toisille hyvää.

Olemme toteuttaneet valmennuksia ja avoimia koulutuksia virtuaalisina sekä hybridimallisina enemmän kuin koskaan ennen. Suurimmat kiitokset näiden onnistumisesta kuuluvat asiakkaillemme, jotka ovat olleet rohkeasti valmiita mukautumaan erilaisiin tilanteisiin niiden vaatimalla tavalla kanssamme ja työyhteisöllemme, jotka ovat tämän mahdollistaneet. Yhdessä olemme onnistuneet tekemään huikeita onnistumisia! Yhdessäohjautuvasti.

Tuemme vuoden 2021 joulurahalla Psykiatrian Tutkimussäätiötä

Tuemme tänä vuonna rahallisesti Psykiatrian Tutkimussäätiötä, joka edistää psyykkistä terveyttä, työkyvyn säilymistä ja mielenterveyden häiriöiden ymmärtämistä ja hoitoa.

Tee tästä itsekin lahjoitus mielenterveyden häiriöiden ymmärtämiseksi, ennaltaehkäisemiseksi ja parempien hoitojen kehittämiseksi.

Jouluna on aika pysähtyä ja keskittyä tärkeimpään

Joulu on parhaimmillaan voimaannuttavaa levon ja yhdessäolon aikaa. Kiireinen loppuvuosi kasaa kuitenkin stressiä ja saa monen jaksamisen koetukselle. Samalla kun paineet kasvavat töihin liittyen ja mieli haluaisi saada kaiken keskeneräisen valmiiksi ennen uutta vuotta, myös joulun valmistelut painavat päälle.

Muistathan keskittyä jouluna tärkeimpään eli itseesi ja läheisiisi sekä niihin asioihin, joista oma hyvä joulu rakentuu. Joulun syvin olemus ei koostu stressistä, itsensä väsyttämisestä ja valvomisesta kaikkien tekemättömien valmisteluiden takia. Keskitytään siis olennaiseen, siihen mistä tulee itselle ja lähimmäisille hyvä olo ja mieli. Ollaan läsnä ja lähellä, yhdessä toista kuunnellen, ja yhteisestä ilosta nauttien!

Iloista ja levollista Joulua ja Onnea Uuteen Vuoteen 2022!

Toivottaa BoMentis-joukkue

Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste