Unelman päivänä unelmoidaan | BoMentis Coaching House

Unelman päivänä unelmoidaan

Blogit

unelmanpaiva_022016Tänään on Unelman päivä.

Mitä hyvää unelmointi tuo?

Mitä hyvää unelmointi on tuonut elämääsi? Millaista voimaa unelmointi sinulle tuo parhaimmillaan?

Olen monta kertaa pohtinut, että toteutuvatko jotkut unelmat oikeasti, kun en vain menetä uskoani niiden toteutumiseen. Vastaan kyllä – edelleen.

Unelmani ovat toteutuneet moninkertaisesti. Olen saanut paljon enemmän, kuin mitä olen pystynyt unelmoimaan.

Välillä tosin odotamme joidenkin unelmien toteutumista epävarmana, ja joskus olemme valmiita miltei luovuttamaan unelmastamme.
Unelman päivä on erittäin hyvä hetki nauttia kaikista niistä unelmista, jotka ovat jo toteutuneet.
Muista kiittää niitä henkilöitä, jotka ovat mahdollistaneet unelmiesi toteutumisen. Todennäköisesti et ole yksin onnistunut, vaikka juuri sinun unelmasi ovatkin monen toteutuman energian lähde. Onnistumisten juhlistaminen vahvistaa uskoa niihin unelmiin, joiden siemenet ovat jo kylvetty.

Haluatko reflektoida omaa unelmaasi?

Alla oleva coach-keskustelu tukee sinua palastelemaan omaa rakasta unelmaasi. Miten sinä vastaisit coachin kysymyksiin.
Coach: Mitä ajattelet unelmastasi, jonka juuri kerroit?
Unelmoija: En tiedä, että onko tämä aivan hullu unelma?
Coach: Mikä saa sinut ajattelemaan noin? Mitä sinä epäröit?
Unelmoija: En oikein tiedä. Onko tämä liikaa toivottu tai liian itsekästä. Onko edes tässä iässä tällainen unelma mahdollista. Se oli eri asia silloin nuorena.
Coach: Oletko siis valmis mieluummin elää jo toteutuneita unelmiasi kuin tavoitella uusia? Mitä unelmointi sinulle on antanut tähän mennessä?
Unelmoija: En tietystikään. Useinhan unelmointi energisoi paljon enemmän kuin sen toteutuminen. Hullunkurista, mutta totta. Haaveilu on ihanaa. Se tuo niin paljon positiivisia ajatuksia ja ajattelu voi lennellä. Mielikuvitus aktivoituu. Varsinkin, jos voi unelmoida jonkun toisen kanssa yhdessä.
Coach: Miten pystyisit ottamaan nykyisestä unelmastasi joitain elementtejä arkeesi tällä hetkellä? Mitä se olisi?
Unelmoija: Totta kai voin. Voin hyvinkin istahtaa iltaisin kynttilänvalossa ja antaa mielikuvien virrata. Voin jutskata niistä toiveista ja haaveista jollekin rauhassa töiden jälkeen. Se energisoi.
Coach: Mitkä arvosi ovat kenties ristiriidassa unelman tavoittelun ja unelman tavoittelematta jättämisen välillä?
Unelmoija: En oikein osaa sanoa. Ehkä vastuu. Onko minun vastuu tai oikeus toimia, vai tarjota mahdollisuudelle mahdollisuus toteutua. Ehkä positiivisuuden vähentyminen arjesta. Jos uskaltaisin unelmoida yhtä paljon kuin ennen, olisin positiivisempi…
Coach: Millaista tarinaa haluat elämälläsi kertoa, jossa toteutuisi ne arvot, jotka ovat sinulle tärkeitä?
Unelmoija: Haluan olla enemmän oma itseni. Läsnä itselle. Läsnä toisille, ilman agenda. Haluan välillä revitellä, vaikka tiedänkin, että aiheutan pahennusta. Ei ole tarkoituksenmukaista, että aina pohtii asioita toisten kautta. Saan olla myös itsekäs. En pääse empaattisuudestani tai välittämisestä eroon. Tai sitten se toteutuu, jos e nanna itselleni aikaa unelmoida. Rakastan sitä taitoa. Nyt on esimerkiksi juuri oikea hetki sille.
Iloista Unelman päivää!

Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste