Uuden kauden uudet kujeet | BoMentis Coaching House

Uuden kauden uudet kujeet

Blogit

Vuoden vaihtumisen on töissä huomannut. Samalla yksi aikakausi yrityksessämme päättyi ja uusi alkoi, kun henkilöstömme määrä moninkertaistui.

Koko syksyn teimme vanhalla porukalla kovenevaan tahtiin töitä, jotta kaikki olisi mahdollisimman valmista ”uutta” BoMentista varten heti tammikuun alussa. Pitkän ja pimeän syksyn takia itse kukin alkoi jo tuntea väsymyksen, samalla kun joulu ja valmistelujen deadline lähestyivät. Kaiken väsymyksen keskellä kaikki kuitenkin näkivät selkeänä päämäärän ja odotukset olivat korkealla uutta vuotta ajatellen, mikä antoi voimaa ponnistella vielä hieman enemmän.

Tammikuun alussa sitten koitti suuri hetki. Koko uusi joukkueemme oli ollut toki samanaikaisesti paikalla aiemminkin tutustumisen merkeissä, mutta nyt se uusi aika sitten alkaisi toden teolla. Energiaa toi se, että asiat sujuivat suhteellisen mutkattomasti ja syksyn kova tahti oli siis tuottanut toivottua tulosta. Myös uusien valmentajiemme innostus on ollut tarttuvaa ja valmentavaa otetta on pohdittu myös oman organisaatiomme arkipäivässä.

Muutamissa viikoissa kukin tuntuu löytäneen itselleen oman paikkansa ja tietyllä tavalla kaiken tämän luontevuuden keskellä on vaikeaa edes huomata suurta muutosta. Muutokseen niin usein liitetty kasvukipuilu on loistanut poissaolollaan. Osansa tässä on varmasti niin hyvällä valmistautumisella kuin silläkin, että koko tiimimme seisoo saman valmentavan johtajuuden ideologian takana.
Tervetuloa rohkeasti tutustumaan uuteen, entistäkin laajemmalla kokemuksella vahvistettuun BoMentis-joukkueeseemme!

 

Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste