Asiantuntijasta esimies – Innostusta ja arvostusta esimiestyöhön | BoMentis Coaching House

Asiantuntijasta esimies – Innostusta ja arvostusta esimiestyöhön

Ristikangas, Vesa, Aaltonen, Tapio & Pitkänen, Eeva. 6. painos. Alma Talent. 2016.

Hinta: 42 € + postikulut 10 € (hintoihin lisätään alv)

Esimiehiksi tullaan useimmiten asiantuntijatehtävistä. Monet pysyvät uudessa tehtävässäänkin sisimmältään asiantuntijoina. Miten asiantuntija saa uuden identiteetin? Kysymys on työelämän tärkeimpiä kysymyksiä aikana, jolloin hyvää esimiestyötä ja johtamista pidetään organisaation menestyksen kriittisenä kysymyksenä.

Ollaksesi hyvä esimies, kysy välillä itseltäsi: Haluanko olla esimies vai haluanko luoda uraa asiantuntijana? Esimiehen keskeinen tehtävä on ihmisten johtaminen, vuorovaikuttaminen. Olla esimies on jotain kokonaan muuta kuin olla asiantuntija. Tämä oivallus jää monilta esimiestehtävään päätyneiltä tekemättä. Tuloksena saattaa olla tilanne, jossa sekä esimies että alaiset voivat huonosti.

Johtamisesta on tullut taitolaji

On opittava paljon, saatava itseluottamusta, jämäkkyyttä, joustavuutta ja tilannetajua – kykyä vastata luontevasti ja spontaanisti erilaisiin odotuksiin.

Kirja-arvostelu: Johtaja kuorii sipulia, Talouselämä 14.10.2008

Huom! Kirjatilaukset toimitetaan lähimpään Postin pakettiautomaattiin, mikäli paino- ja kokoraja ylittyvät. Ilmoitathan täten myös puhelinnumerosi, sillä Postin pakettiautomaatti vaatii puhelinnumerotiedon.

Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste