Valmentava esimies -kirja | BoMentis Coaching House

Valmentava esimies – Onnistumisia palvelevat positiot

Ristikangas, Marjo-Riitta & Grünbaum, Leni. 6. painos. Alma Talent. 2021.

Hinta: 38 € + postikulut 10 € (hintoihin lisätään alv)

Kädessäsi on innostava ja selkeä kirja valmentavasta esimiehisyydestä. Kirja sopii loistavasti kaikille esimiestyötä tekeville. Kirjan kuvailevien esimerkkien ja konkreettisten työkalujen avulla voit peilata omaa toimintatapaasi ja kehittyä lisää valmentavana esimiehenä.” Henkilöstöjohtaja Mari Rautiainen, Helsingin Diakonissalaitoksen säätiö

Valmentava esimies -kirja tarjoaa konkreettisia työkaluja yksilön ja tiimin valmentamiseen. Kirjassa on tuoreita näkökulmia jokaiselle esimiehelle, joka haluaa toimia valmentavasti ja oppia uusia taitoja lisää. Valmennustaitojen opiskelu kirjasta on erittäin innostavaa, koska se antaa konkreettisia esimerkkejä ja harjoituksia erilaisista tavoista valmentaa ja coachata. Kirjaa soveltuu erinomaisesti osana esimiesten koulutuksia osana välitehtäviä. Kirjan lukeminen ei jätä kylmäksi. Se tuo konkreettisella tavalla toivoa paremmasta esimiestyöstä. Muutos on mahdollista, jos vain haluat oppia.

Huom! Kirjatilaukset toimitetaan lähimpään Postin pakettiautomaattiin, mikäli paino- ja kokoraja ylittyvät. Ilmoitathan täten myös puhelinnumerosi, sillä Postin pakettiautomaatti vaatii puhelinnumerotiedon.

Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste