Alumnitapaaminen 12.1.2021: Systemic team coaching in practice | BoMentis Coaching House

Alumnitapaaminen 12.1.2021: Systemic team coaching in practice

Tapahtumat

Talvella pääsemme nauttimaan erityisestä tapaamisesta kun professori, coach-guru ja Systemic Business Coach -koulutuksemme kouluttaja David Clutterbuck tulee jälleen jakamaan viisautta alumneillemme. Tapaamisen teemana on ”Systemic team coaching in practice”. HUOM! Tilaisuus järjestetään englanniksi. 

Systeeminen tiimicoaching ja siihen liittyvät käytännöt leviävät maailmalla isolla aallolla. Professori David Clutterbuck yhdessä professori Peter Hawkinsin kanssa ovat johtaneet merkittävää tiimicoachingin kehitystyötä Global Team Coach Institute:ssa. Mitä systeeminen tiimicoaching siis tarkoittaa käytännössä? Minkälaista osaamista tarvitaan tiimicoachina, joka ohjaa tiimiä kohti yhteistä tavoitetta?

Virtuaalinen alumnitapaaminen järjestetään 12.1.2021 klo 17.00-19.00. Työskentelemme Zoom-alustalla.

Tapaaminen on tarkoitettu avointen koulutustemme (Systemic Business Coach, Systemic Mentor Coach, Systemic Team Coach, Valmentava esimies ym.) käyneille.

Ilmoittaudu mukaan täällä!


No show -käytäntö
Järjestämämme tilaisuudet ovat arvostettuja ja useimpiin tapahtumiimme on ilmoittautumislistalla jonoa. Jotta mahdollisimman moni tilaisuuksista kiinnostunut henkilö saa mahdollisuuden osallistua, on tärkeää, että mahdollisista peruutuksista ilmoitetaan mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Tästä johtuen, jokaisesta peruuttamatta jätetystä ilmoittautumisesta lähetetään ilmoittautuneelle 30 € suuruinen no show -lasku. Lasku lähetetään, mikäli osallistumista ei ole peruutettu viimeistään kaksi päivää ennen tilaisuuden alkua.
Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste