Alumnitapaaminen 16.6.2020 | BoMentis Coaching House

Alumnitapaaminen 16.6.2020

Tapahtumat

Tilaisuuden teemana on ICF:n päivittyvät ydinkompetenssit. ICF julkaisi vuoden 2019 lopussa uudet päivitetyt ydinkompetenssit. Ydinkompetensseja oli aiemmin 11, mutta nyt niitä on kahdeksan kappaletta. Mikä muuttui?

Tilaisuuden isäntänä toimii PCC-assessori Vesa Ristikangas. Tilaisuus järjestetään Zoom-ohjelmalla 16.6.2020 klo: 17.00-19.00.

Ilmoittaudu mukaan erittäin ajankohtaiseen virtuaalisesti järjestettävään alumni-tilaisuuteen!

Tilaisuus on tarkoitettu avointen koulutusten (Systemic Business Coach, Systemic Mentor Coach, Systemic Team Coach, Valmentava esimies ym.) käyneille.

HUOM! Tilaisuuteen EI voi osallistua paikan päällä, vaikka lomakkeessa niin lukeekin. 

No show -käytäntö
Järjestämämme tilaisuudet ovat arvostettuja ja useimpiin tapahtumiimme on ilmoittautumislistalla jonoa. Jotta mahdollisimman moni tilaisuuksista kiinnostunut henkilö saa mahdollisuuden osallistua, on tärkeää, että mahdollisista peruutuksista ilmoitetaan mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Tästä johtuen, jokaisesta peruuttamatta jätetystä ilmoittautumisesta lähetetään ilmoittautuneelle 30 € suuruinen no show -lasku. Lasku lähetetään, mikäli osallistumista ei ole peruutettu viimeistään kaksi päivää ennen tilaisuuden alkua.
Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste