Alumnitilaisuus 21.8.2024: Läsnäolosta voimaa coachaukseen | BoMentis Coaching House

Alumnitilaisuus 21.8.2024: Läsnäolosta voimaa coachaukseen

Tapahtumat

Jokaisen coachin kannattaa panostaa taitoonsa olla läsnä asiakaskohtaamisissa. Hyväksyvän tietoisen läsnäolon eli mindfulnessin säännöllinen harjoittelu vahvistaa tätä taitoa. Mindfulness on itsen ja ympäristön havainnointia, jossa ei tuomita tai arvostella. Mindfulness opettaa hyväksymään tietoisesti ja lempeästi kaiken sen inhmillisen, joka virtaa  ohjaajassa ja ohjattavassa.

Ohjaustilanteisiin mindfulness tarjoaa keinon asettua suhteeseen, jossa on samaan aikaan keskittynyt kuuntelemaan asiakasta sekä hänen ohjaajassa herättämiään kehollisia tuntemuksia, tunteita ja ajatuksia.

Minfulness-harjoitteita voi tehdä myös  yhdessä asiakkaan kanssa ja näin fokusoida tai syventää työskentelyä. Parhaimmillaan mindfulness vahvistaa sekä asiakkaan että ohjaajan hyvinvointia.

Tervetuloa seuraavaan alumnitilaisuuteemme ke 21.8.2024 klo 17 alkaen. Alumni-illassa sosiaalipsykologi, mindfulness-ohjaaja ja systeeminen tiimicoach Saara Repo (Repopresence Oy, www.repopresence.fi) kertoo, mitä mindfulnessilla tarkoitetaan, mihin sen vaikutus viimeisimmän tutkimustiedon mukaan perustuu sekä miten coach voi vahvistaa omaa läsnäolon taitoa suhteessa itseen ja asiakkaaseen. Illan aikana tehdään muutamia mindfulness-harjoituksia ja ideoidaan yhdessä tapoja soveltaa mindfulnessia yksilö- ja tiimicoachauksessa.

Paikka ja tapa:

Tilaisuus pidetään hybridinä, voit siis osallistua joko verkossa tai paikan päällä osoitteessa Linnoitustie 4 A, 02600, Espoo.

Paikan päällä tarjolla on myös kahvia ja pientä purtavaa loistavan seuran lisäksi!

Tilaisuus on maksuton, ja se on tarkoitettu avointen koulutusten kuten mm. Systemic Business Coach®, Systemic Mentor Coach©, Systemic Team Coach© käyneille.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Ilmoittaudu mukaan

Ilmoittaudu
Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste