Alumnitilaisuus 25.4.2024: Tekoäly mullistaa coachingin, mutta milloin ja miten? | BoMentis Coaching House

Alumnitilaisuus 25.4.2024: Tekoäly mullistaa coachingin, mutta milloin ja miten?

Tapahtumat

Oletko valmis ottamaan harppauksen coachingin tulevaisuuteen?

Haluatko olla eturintamassa, kun tekoäly mullistaa coachingin maailman? Nyt sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus päästä kuulemaan ja keskustelemaan siitä, miten tekoäly tulee muovaamaan coachingia lähivuosina.

Tervetuloa seuraavaan alumnitilaisuuteemme to 25.4.2024 klo 17 alkaen. Illan aikana pureudumme kysymykseen ”Miten ja milloin tekoäly mullistaa coachingin?” yhdessä alumnimme Timo Muhosen johdolla.

Tekoälyn rooli coachingissa on vasta heräämässä, joten tämä tilaisuus tarjoaa sinulle mahdollisuuden olla edelläkävijä tässä muutoksessa. Saat arvokkaita oivalluksia, joilla laajentaa käsitystäsi siitä, miten tekoälyä voidaan hyödyntää coaching-työssä. Lisäksi pääset vaihtamaan ajatuksia ja kokemuksia muiden alalla toimivien kanssa.

Olitpa sitten kokenut coach, innostunut noviisi tai vain utelias tekoälyn mahdollisuuksista coachingin alueella, olet tervetullut mukaan.

Ohjelmassa mm.

  • Konkreettisia esimerkkejä tekoälyn mahdollisuuksista coachingin saralla.
  • Tuoreita ideoita ja inspiraatiota oman osaamisesi ja liiketoimintasi kehittämiseen.
  • Ymmärrystä siitä, miten voit integroida tekoäly osaksi omaa coaching-työkalupakkiasi.
  • Verkostoitumista ja ajatusten vaihtoa muiden alumnien kanssa.

Timo Muhonen – sarjainnostuja

Timo on yhdellä sanalla kuvattuna sarjainnostuja. Herkkä innostuminen on johtanut monenmoiseen ja viimeisinä vuosina yhä useammin coachingin äärelle mm. Systemic Business Coach® -koulutuksen muodossa. Timon työhistoriassa innostus on näkynyt lukuisissa yrityksissä, joista ensimmäinen perustettiin 29 vuotta sitten ja uusin on tulossa ulos tuutista tänä keväänä (skamplif.ai). Työn alla on nimittäin tekoälyyn vahvasti kytkeytyvä (ja Coachingissakin potentiaalisesti käettökelpoinen) startup, joka on parhaillaan Helsingin yliopiston hautomo-ohjelmassa hakemassa lopullista muotoaan.

Tule mukaan luomaan coachingin tulevaisuutta tekoälyn avulla.

Paikka ja tapa:

Tilaisuus pidetään hybridinä, voit siis osallistua joko verkossa tai paikan päällä osoitteessa Linnoitustie 4 A, 02600, Espoo.

Paikan päällä tarjolla on myös kahvia ja pientä purtavaa loistavan seuran lisäksi!

Tilaisuus on maksuton, ja se on tarkoitettu avointen koulutusten kuten mm. Systemic Business Coach®, Systemic Mentor Coach©, Systemic Team Coach© käyneille.

Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste