Tule mukaan tekemään tulevaisuutta valmentavan mentoroinnin keinoin! | BoMentis Coaching House

Tule mukaan tekemään tulevaisuutta valmentavan mentoroinnin keinoin!

Tapahtumat

Olemme mukana SOSTEN kanssa järjestöjohdon avaruusseikkailu-tapahtumassa 27.-28.1.2015 Hotelli Korpilammella. Oletko valmis irrottamaan ajatuksesi nykyhetkestä ja ravistelemaan olemassa olevia toimintatapoja? Tule vaihtamaan ajatuksia kanssamme, ja tekemään historiaa osallistumalla ensimmäiseen kolmen järjestösektorin yhteiseen korkean tason ajankohtaisfoorumiin.

Avaruusseikkailun osallistujat ovat nuoriso- ja kasvatusjärjestöjen, liikunta- ja urheilujärjestöjen sekä sosiaali- ja terveysjärjestöjen puheenjohtajia, pääsihteereitä ja toiminnanjohtajia – siis laajasti suomalaista kansalaisjärjestökenttää. BoMentikselta mukana ovat valmentavan mentoroinnin asiantuntijamme mm. Marjo-Riitta Ristikangas.

Tilaisuuden avaa pääministeri Alexander Stubb. Tilaisuus koostuu puheenvuoroista ja työpajatyöskentelystä, ideoiden vaihtamisesta ja verkostoitumisesta.

mentor

Tilaisuuden ohjelmaan voit tutustua kokonaisuudessaan täällä: www.soste.fi/tapahtumat/jarjestojohdon-foorumit/jarjestojohdon-korpilampi-2015.html
Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan:
www.avaruusseikkailu2015.fi


Valmentava mentorointi muuttaa mentorointikäytäntöjä organisaatioissa. Se on osa organisaation yhteisöllistä kehittämistä, joka kasvattaa sitoutumista ja aktiivisia yhdessä tekemisen tapoja. Valmentava mentorointi täydentää johtamisen ja kulttuurin kehittämisen ohjelmia sekä kasvattaa tuottavuutta.

Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste