Innostava INNON päivä 20.6 | BoMentis Coaching House

Innostava INNON päivä 20.6

Uutiset

Palo, tuli, kuume, vimma, kiihko, hehku, intohimo, ponsi, puhti, tarmo, vireys, voima, hohde… Innoilla nimiä riittää.

Vietimme Innon päivää kutsumalla yhteen yritysten avainhenkilöitä. Verkostoitumaan ja pohtimaan coachingia, intoa ja omia intohimojamme.

Kesäinen iltapäivä hyvän ruoan, seuran ja viinilasin ääressä herätti paljon innostavia keskusteluja. Mistä innostun? Mitkä ovat arjen intohimojani? Miksi?

Omien intohimojen ja innostuksen kohteiden tunnistaminen ei ole aina ihan helppoa. Se on hyvä sanoa myös ääneen. Huomattavasti helpottaa, kun verbaalisen sanottamisen tukena voi käyttää visuaalisia keinoja. Kuvien avulla omasta innostumisesta sai paremman otteen. Miten kuva kaveruksista myymässä joulukuusta maaseutumiljöössä edustaa innostumista? Miksi tietty kuva puhuttaa juuri nyt? Tätä oli hyvä pohtia kesän ja uudistumisen keskellä.

Pohdimme yhdessä innostumiseen ja innostamiseen liittyviä mahdollisuuksia ja käytäntöjä. Entä, jos johtamisessa into olisi näkyvissä? Voisiko johtaja olla oikeasti innostunut? Miltä se voisi tuntua? Miltä se näyttäisi? Jos yksilö innostuu, sen potentiaali tulee käyttöön. Tarvitaan uskallusta ja rohkeutta olla ja sanoa sitä, mitä ajattelee. Entä, jos innostuisin?

Joukosta nousi puheenvuoro, joka kertoi: ”Innostumista lisää, kun saa olla osa joukkoa!” Innostus tarttuu, ja innostuksen tartuttajien vaikutuspiirissä energiaa riittää myönsivät kaikki osallistujat.

Innostutaan ja innostetaan Toisiamme.

Hyvää kesää Kaikille Intoilijoille!

Innostuksen liekki leimahtaa, kun sitä hellii…

Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste