Kuukauden johtamiskirja: Scrum | BoMentis Coaching House

Kuukauden johtamiskirja: Scrum

Uutiset

The Art of Doing Twice the Work in Half the Time

KUUKAUDEN JOHTAMISKIRJA: TUOTA KAKSI KERTAA ENEMMÄN PUOLESSA AJASSA

Monien suomalaisten yritysten menestyksen salaisuutena ovat ketterät menetelmät. Niillä voidaan näyttöjen valossa jopa kymmenkertaistaa ryhmien ja tiimien tuottavuus. Ketterien menetelmien yksi keskeisistä toimintatavoista on SCRUM. Tämän lähestymistavan yksi kehittäjistä on tohtori Jeff Sutherland, joka on kirjoittanut aiheesta teoksen, joka jokaisen kannattaa hankkia yöpöydälleen.

SCRUM kirjassaan Sutherland kertoo millä tavoin hänen ketterä ajattelunsa syntyi. Lisäksi hän avaa miten ketterän toiminnan menetelmillä pelastettiin suuryritysten it-projekteja ja miten ajattelutapa on siitä kehittynyt. Teoksesta oppii ymmärtämään SCRUM-ajattelun keskeisiä periaatteita. Tämä mahdollistaa samanlaisen ajattelutavan soveltamisen muuallekin kuin ohjelmistoteollisuuteen.

Teoksen painopiste on tiimien työskentelytapojen kehittämisessä. On lähes uskomatonta, miten samoilla ihmisillä voidaan saavuttaa niin paljon enemmän, kun toimintatavat muutetaan.

Scrum on lähes jännitysromaani, kun sen lähestymistapa tuottaa ymmärrystä niistä vallankumouksellisista keinoista, joilla työyhteisöjä voidaan kehittää ja samalla myös huolehtia työhyvinvoinnista realistisella tavalla. Suosittelemme lämpimästi.

kk-kirja

Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste