Haasteiden ratkaiseminen tiimin kesken ei tuottanut tuloksia | BoMentis Coaching House

Haasteiden ratkaiseminen tiimin kesken ei tuottanut tuloksia

Uutiset

Palveluyrityksen tiimi oli jo pidempään kohdannut erinäisiä haasteita. Tiimin keskinäinen luottamus ei ollut vahvaa, kommunikaatio rakoili ja roolituksessa oli päällekkäisyyksiä. Tiimi oli toisin sanoen hieman hukassa, eikä se ollut saavuttanut tavoitteitaan edelliseen kahteen kvartaaliin.

Tiimi oli yrittänyt ratkaista ongelmiaan keskenään, mutta tulokset olivat olleet vaatimattomia. Niimpä tiimi päätti etsiä ulkopuolista apua – he palkkasivat itselleen tiimicoachin. Tiimicoaching-prosessi oli tehokas väline tiimin haasteiden kapittamiseen ja tiimi saavutti tavoitteensa heti seuraavassa kvartaalissa.

Miten aloittaa tiimicoaching-prosessi?

No, miten esimerkiksi yllä kuvattua vastaava tiimicoach-prosessi pistetään liikkeelle? Entä minkälaisia työkaluja ja taitoja onnistuneeseen asiakaskokemukseen tarvitaan? Kuinka omaa henkilökohtaista tiimicoachin kädenjälkeä voi hyödyntää tiimin hyväksi? Mistä löytää rohkeutta haastaa tai pysäyttää tiimiä vaikeissa tilanteissa?

Vastaukset kysymyksiin ja moneen muuhun saat Suomen parhaasta tiimicoaching-koulutuksesta. Laaja-alaiset, korkealaatuiset ja käytännönläheiset tiimicoaching-taidot saat siis nyt myös EMCC Globalin Team Coaching Quality Award eli TCQA-laatupalkinnon omaavasta Systemic Team Coach -koulutuksesta.

Systemic Team Coach -koulutuksellemme on myönnetty kansainvälinen laatu-tunnustus

Tiimicoaching-koulutus Systemic Team Coach akkreditoitiin ensimmäisenä Suomessa EMCC:n arvostetulla TCQA-laatupalkinnolla Practitioner-tasolla. TCQA-laatupalkinto on viesti siitä, että Systemic Team Coach -koulutus täyttää alan tiukimmatkin standardit. Kansainvälinen akkreditointi on lupaus korkealaatuisesta koulutuksesta. TCQA-laatupalkinto on osoitus ammattiosaamisestamme sekä siitä, että olemme sitoutuneita tarjoamaan parasta mahdollista palvelua asiakkaillemme.

Koulutuksen käytyäsi (ja muiden kelpoisuusehtojen täyttyessä) voit suoraan hakea itsellesi EMCC:n tiimicoaching-sertifiointia eli Team Coaching Individual Accreditation, ITCA:ta Practitioner-tasolla. Tiimicoachin kansainvälinen sertifiointi, eli ITCA on myös kilpailuetu potentiaalisten tulevaisuuden tiimicoaching-asiakkaiden silmissä, sillä se on laadun tae.

Haluatko olla luomassa onnistumisia asiakastiimeissä?

Ensimmäinen askel kohti tiimien potentiaalin täysimittaista hyödyntämistä on ilmoittautua mukaan tähän tiimicoaching-seikkailuun!

Miksi valita juuri meidän koulutuksemme?

  1. Palkittu laatu: Olemme ylpeitä siitä, että Systemic Team Coach -koulutuksemme on palkittu arvostetulla EMCC:n TCQA laatupalkinnolla. Tämä tunnustus kertoo sitoutumisestamme alan korkeimpiin standardeihin ja vahvistaa koulutuksemme laadun.
  2. Syventävä osaaminen: Koulutuksemme tarjoaa syvällisen ja monipuolisen katsauksen tiimityön dynamiikkaan sekä tehokkaisiin valmennusmenetelmiin. Opit vahvistamaan tiimien toimintaa ja tukemaan heitä saavuttamaan kestäviä tuloksia.
  3. Kokeneet asiantuntijat: Meillä on kouluttajina kokeneita tiimicoachingin asiantuntijoita, joilla on vankka tausta ja sertifikaatit alalta. He jakavat innostuneesti osaamistaan ja luovat edellytykset, jotta sinä pääset kehittymään tiimien valmentajana.
  4. Käytännön läheisyys: Koulutuksemme painottuu vahvasti käytännön harjoituksiin ja case-esimerkkeihin. Pääset soveltamaan oppimaasi aidon tiimin kanssa ja saat tekemisestäsi palautetta. Käytännönläheisyys ja oppimisen syvyys ovat valttikorttimme.
  5. Verkostoituminen ja tuki: Koulutuksemme tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden verkostoitua muiden kokeneiden ammattilaisten kanssa. Saat vertaistukea, ja yhdessä voimme rakentaa vahvan verkoston ja oppia toinen toisiltamme.

Tule mukaan Systemic Team Coach -koulutukseemme ja vie tiimicoaching-osaamisesi uudelle tasolle!

Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste