Turvataan lasten turvallinen koulutie! | BoMentis Coaching House

Turvataan lasten turvallinen koulutie!

Uutiset

BoMentis haluaa olla mukana tukemassa lähialueen lasten liikkumista ja leikkimistä. Olethan sinäkin, koska juuri Sinä voit vaikuttaa!

Turvallinen koulutie on lapsen oikeus. Turvallinen koulutie on myös laissa taattu lapsen oikeus. Lapset ovat luovia ja rakastavat leikkejä, joten ollaan me aikuisina turvallisia ja huolehditaan pienokaisistamme. Lasten turvallisuus on meidän kaikkien yhteinen asia.
Lapset rakastavat toteuttaa luovuuttaan ja leikkiä
BoMentis on mukana Perinneleikit Ry:n kanssa tukemassa lasten liikkumista ja leikkimistä. Lahjoituksen avulla Perkkaanpuiston koulun oppilaat saivat Leikitään yhdessä -kirjaset, jotka sisältävät ohjeita erilaisista liikunnallisista leikeistä ja peleistä.

BoMentis toivottaa kaikille koulutaipaleensa aloittaneille loistavia päiviä leikin ja oppimisen parissa!

Lapsi oppii turvallisia toimintatapoja liikenteessä niin perheenjäsenten kanssa kuin koulussakin.

  • Alhaiset ajonopeudet asuinalueilla sekä päiväkotien ja koulujen läheisyydessä edesauttavat lasten huomaamista ja vaaratilanteiden välttämistä.
  • Ihanteellista olisi, että lapsi voisi kulkea koulumatkansa mahdollisimman usein kävellen tai pyörällä, joka on oivallista arkiliikuntaa. Lihasvoimainen liikkuminen on myös ympäristöystävällinen valinta ja kartuttaa lapsen liikennetaitoja.

Kun voimme luottaa lastemme turvallisuuteen liikenteessä, niin myös vanhemmat voivat rohkaista lapsia aktiiviseen koulumatkaliikuntaan.

Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste